İddialı Dizi Yayından Kaldırıldı! Reytinglerde Üst Sıralardaki Dizinin Apar Topar Yayından Kaldırılması Çok Şaşırttı

İddialı Dizi Yayından Kaldırıldı! Reytinglerde Üst Sıralardaki Dizinin Apar Topar Yayından Kaldırılması Çok Şaşırttı

Yeni sezonda yayın hayatına devam etmesi beklenen Show TV'nin sevilen dizisi yayından kaldırıldı. Show TV yönetimi dizinin yeni sezonda yayınlanmayacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

İKİNCİ SEZONDA OLMASINA KESİN GÇÖZÜ İLE BAKILAN DİZİDEN KÖTÜ HABER GELDİ

Eylül ayında ikinci sezonla yayın hayatına başlaması beklenen Show TV'nin sevilen dizisi Aziz'den kötü haber geldi.2. sezonda ekranlarda olmasına kesin gözü ile bakılan ve Murat Yıldırım'ın Aziz'i Haziran ayındaki sezon finali ile yayın hayatını kapamış oldu.
Show TV yönetimi ve Aziz dizisinin yapım şirketi tarafından alınan bu sürpriz kararı ne dizinin takipçileri ne de dizi ekibi beklemiyordu. alınan kararla Aziz dizisinin ömrü 28 bölümde bitmiş oldu.

aziz.jpg

AZİZ DİZİSİ HAZİRAN AYINDA SEZON FİNALİ YAPMIŞTI

Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Aziz dizisinin kadrosunda Murat Yıldırım, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Murat Güven Akpınar, Damla Sönmez ve Fırat Tanış gibi oyuncular vardı. Aziz dizisi geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yapmıştı. 1930'ların Hatay'ında yaşayan varlıklı bir ailenin oğlu olan Aziz'in başına gelenlerin anlatıldığı dizi reytinglerde de başarılıydı. Ancak dizinin sosyal medyasından duyurulan kötü haber izleyenleri şaşırttı.

aziz-001.jpg

AZİZ'İN YENİ SEZONDA OLMAYACAĞI SOSYAL MEDYADAN DUYURULDU

Show TV ekranlarında yayınlanan dizinin yapımcılığını O3 Medya üstlenmişti. 3 Haziran Cuma akşamı yayınlanan 28. bölümüyle sezon finali yapan dizi sürpriz bir kararla yayından kaldırıldı. Dizinin yeni sezonda yayınlanmayacağı haberi ise sosyal medyadan duyuruldu.

aziz-dizisi.jpg

3 CÜMLE İLE AZİZ'İ BİTİRDİLER

Aziz dizinin yapımcıları tarafından sosyal medya hesabından yapılan duyuruda "Aziz dizimizi sonlandırma kararı aldık. Bizi hiç yalnız bırakmayan siz sevenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz" dendi.

Diziye böyle veda ettiler: Biz gül ile bülbülün hikayesini çok sevmiştik...Aziz ve Efnan'ın ilmek ilmek işlenen öyküsü içimize işlemişti. Sitemizin rekortmen dizisi #Aziz ile vedalaşma zamanı geldi, bu yolculukta bizimle olan herkese teşekkür ederiz. Sürç-i lisan ettiysek affola, var olun #AzEf canları????

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN