Küçük Osman Sonunda Büyüdü, Son Hali Yok Artık Dedirtti! "Ne Olmuş Sana"

Küçük Osman Sonunda Büyüdü, Son Hali Yok Artık Dedirtti! "Ne Olmuş Sana"

'Öyle Bir Geçer Zaman ki' dizisinin küçük Osman'ı olarak tanınan çocuk oyuncu Emir Berke Zincidi yeniden sosyal medyanın gündeminde. Son pozu ile dikkatleri yeniden üzerine çeken Emir Berke Zincidi'nin son paylaşımını görenler "Özledik seni" yorumu yaptı.

ÖYLE BİR GEÇER ZAMAN Kİ DİZİSİNİN KÜÇÜK OSMAN'I YENİDEN GÜNDEMDE

Unutulmaz çocuk oyunculardan birisi olan Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Osman'ı Emir Berke Zincidi aradan yıllar geçmesine rağmen hala Türk izleyiciinin gönlünde. Emir Berke Zincidi, Instagram'dan yaptığı paylaşımlar ile yeniden gündemde.
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin unutulmaz oyuncularından birisi olan Küçük Osman büyüdü.Küçük Osman karakterine hayat veren Emir Berke Zincidi sosyal medya pozları ile magazin ündeminde.Emir Berke Zincidi'nin yıllar içindeki değişimi takipçilerinin gözünden kaçmadı.

osman.jpg

KÜÇÜK OSMAN SOSYAL MEDYAYI AKTİF KULLANIYOR

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Emir Berke Zincidi hayranları ile sosyal medya üzerinden iletişimini sürdürüyor. Emir Berke Zincidi'nin son pozlarına yorum yapan Instagram kullanıcıları Küçük Osman'a 'Harikasınız, Seni çok özlemişiz Osman' diyerek yorum yaptılar.

EMİR BERKE ZİNCİDİ 16 YAŞINDA BİR DELİKANLI OLDU

Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi sırasında 6 yaşlarında olan Emir Berke Zincidi şu sıralar 16 yaşında. Emir Berke Zincidi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinden sonra İkizler Memo-Can, Arka Sokaklar, Bir Deniz Hikayesi, Bu Kalp Seni Unutur mu? gibi yapımlarda rol aldı. Emir Berke Zincidi uzun zamandır televizyon ekranlarından uzak duruyor.

kucuk-osman.jpg

EMİR BERKE ZİNCİDİ 200 ÇOCUK ARASINDAN GEÇİLDİ

4 Ekim 2005 yılında Ankara 'da doğan Emir Berke Zincidi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi için yaklaşık 200 çocuk arasından seçilmişti. Emir Berke Zincidi Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Osman Akarsu karakterine hayat vermişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN