Benim Adım Melek son bölümde Funda ölmekten beter oluyor!

Benim Adım Melek son bölümde Funda ölmekten beter oluyor!

TRT 1'in sevilen dizisi yine hayranlarını ekranlara kilitleyecek. Aylarca başka ellerde dolanan Kenan'ın yazdığı mektuplar nihayetinde sahibine ulaşır. Vildan kendisine yazılan derin aşkın cümlelerini okurken odaya giren Ömer de bu aşkın tanığı olur. İşte, yeni bölüm son fragman...

Benim Adım Melek 65. bölüm özet, heyecanla bekleniyor. Kenan'ın kapısına dayanan Funda, alt katta kendisini öldü sanan Alpay'ın varlığından habersiz yardım ister. Kenan Alpay'a ayrı Funda'ya ayrı oynadığı oyun sonucunda istediği intikamı almak üzeredir. Han sakinlerine verdiği sözü tutacak ve başlarına bela ettiği Alpay'ı yok edecektir.

BENİM ADIM MELEK 65. BÖLÜM 1. FRAGMAN

65. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Ekranların ilgiyle takip edilen Gaziantep dizisi Benim Adım Melek'in 65. bölümü, 12 Mayıs 2021 Çarşamba günü saat 21.00'de TRT 1'de izleyicisiyle buluşacak. Öncesinde ise saat 20.00'de son bölümün tekrarının yayınlanacağını belirtelim. Benim Adım Melek tüm bölümler izlemek için TRT'nin ücretsiz dijital platformunu ziyaret etmek mümkün.

Benim Adım Melek son bölümde neler oldu, hatırlayalım: Melek babasının Kerem'i ikna etmesini ister ancak Seyitali Kerem'in arkasında duracağını söyler. Bir arada yeni bir hayata başlamak için çocuklarıyla Almanya'dan dönen Melek, Kerem'in gidecek olmasıyla perişan olur. Defne mektupta yazanlara istinaden Vildan ile Kenan hakkında konuşmaya çalışır. Ancak sağlamda olduğunu düşündüğü mektup Şirhan konak içinde el değiştirir.

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Benim Adım Melek 65. bölüm özeti: Herkes Kenan'ın Vildan'a olan aşkını öğrenir. Kenan'ın bu duygularının Vildan'da da bir karşılığı olduğunu zannederler. Vildan gizli iş çevirmekle suçlanırken bulur kendini. Yaşananlardan habersiz neyin içine düştüğünü anlayamaz haldedir. Zümrüt'e de Ömer'e de anlatamaz bunu. Ömer annesinin de Kenan'a karşılık verdiğini düşünür ve bu aşkı kabullenemez. Soluğu Kenan'ın evinde alır. Halil ona yetişmeye çalışmaktadır. Halil, Ömer'e engel olabilecek mi? Yoksa Ömer, Kenan'a zarar mı verecek? Kenan'ın planları tıkır tıkır işlerken bu mektup işi de nereden çıkar? Funda'nın parmağı olduğunu anladığında ise ona da öyle bir akıl oyunu oynayacaktır ki Funda ölmekten beter olacaktır. Diğer yandan Alpay hala özgürlüğüne kavuşma hayalleri kurar. Gemiye binerek yurtdışına gitmek için denizci kıyafetlerini giymiş ölümü bekler ama haberi yoktur. Kenan, Alpay'ı öldürebilecek mi? Yoksa yakalanacak mı? Kenan'ı nasıl bir son beklemekte?

BENİM ADIM MELEK 65. BÖLÜM 2. FRAGMAN

BENİM ADIM MELEK KONUSU NEDİR?

Melek, yaşadıklarından dolayı üç çocuğuyla baba ocağına dönerken bir yandan gözü yükseklerde olan kızı Defne'nin başına buyrukluğu ve isyankarlığıyla mücadele edip, diğer yandan oğlu Kerem'in futbol sevdası yüzünden başına gelenlerle ve kavgacı tavırlarıyla uğraşacak. Küçük oğlu Seyit Ali ise her durumda mutlu olacak bir şey bulan hayat dolu karakteriyle her daim annesinin neşe kaynağı olmayı başaracak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN