Beyazıt Öztürk'ten müjdeli haber:5 yıl sonra bir ilk!

Beyazıt Öztürk'ten müjdeli haber:5 yıl sonra bir ilk!

Son olarak 'O Ses Türkiye' adlı yarışmanın jüri kadrosunda yer alan ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ten hayranlarını heyecanlandıran açıklama geldi. Ünlü komedyen 5 yıl sonra bir ilke imza atacak...

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan 'Beyaz Show' programıyla efsaneleşen ünlü komedyen Beyazıt Öztürk'ten müjdeli haber geldi. Bir canlı yayına katılan ünlü komedyen hayranlarını heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Ünlü komedyen efsaneleşen programıyla ekranlara geri döneceğini açıkladı.

İlk olarak 6 Aralık 1996'da Kanal D ekranlarında, 2000-2001 yılları arasında ise Star TV'de ve son olarak 2001-2018 yılları arasında da yine Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Beyaz Show' programıyla efsaneleşen ünlü komedyen Beyazıt Öztürk, hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Ünlü komedyen katıldığı canlı yayında “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” ifadelerini kullandı. Programın hangi kanalda yayımlanacağı ise henüz açıklanmadı.

Gazeteci Sina Koloğlu'nun haberine göre; Beyazıt Öztürk yeni sezonda hem Beyaz Show'u hem de Passaparola'yı yeniden ekrana getirecek.

Ekranların sevilen programı Beyaz Show, 7-8 bölüm olarak planlandı. Öztürk, bir döneme damga Passaparola yarışmasını da yeniden ekrana getirecek. Ünlü ismin sunacağı Passaparola yarışması, her gün MasterChef Türkiye All Star yeni bölümünden önce izleyici karşısına çıkacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN