Bir süredir İtalya'da yaşıyordu! Can Yaman'dan kahreden haber: Hayranları yasta...

Bir süredir İtalya'da yaşıyordu! Can Yaman'dan kahreden haber: Hayranları yasta...

Bir süredir İtalya'da yaşamını sürdüren ünlü oyuncu Can Yaman'dan kahreden haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen acı haber hayranlarını yasa boğdu.

2020 yılında Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşan "Bay Yanlış" adlı dizide rol alarak "Özgür Atasoy" karakterine hayat veren, dizinin sona ermesinin ardından ise İtalya'ya yerleşen ünlü oyuncu Can Yaman'dan kahreden haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen acı haber hayranlarını yasa boğdu.

Türkiye'yi terk ederek yaşamını İtalya'da sürdürme kararı alan Can Yaman'dan acı haber geldi. Ünlü oyuncudan gelen acı haber hayranlarını yasa boğarken Can Yaman, aldığı haber ile hızlıca Türkiye'ye geldi.

Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Ünlü oyuncu, büyükbabası Reşat Yaman'ı kaybetti. Can Yaman, enaze töreni için İstanbul'a döndü. Dedesi Reşat Yaman'ın ölümü ile derinden sarsılan ünlü oyuncu İstanbul'a gelerek dedesinin cenaze törenine katıldı.

Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın da babası olan Reşat Yaman, aynı zamanda Beşiktaş divan kurulu üyesi olarak da bilinmektedir.

can-yaman-turnede.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN