Bir süredir sahnelerden uzaktı! Aleyna Tilki kötü haberi duyurdu! Hayranlarını üzen gelişme

Bir süredir sahnelerden uzaktı! Aleyna Tilki kötü haberi duyurdu! Hayranlarını üzen gelişme

Son günlerde sık sık adından söz ettiren Aleyna Tilki, son olarak Kanadalı şarkıcı Justin Bieber hakkındaki "çocuk çingen" açıklamasıyla gündeme gelmişti. Ses tellerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süredir sahnelerden uzak olan ünlü şarkıcı kötü haberi duyurarak hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son dönemde açıklamaları ve cesur kıyafetleriyle sık sık adından söz ettiren ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, son olarak canlı yayında söylediği sözlerin ardından dikkatleri üzerine çekmişti. Ünlü şarkıcı bu kez de pijamalarıyla gündem oldu.

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, geçtiğimiz günlerde 'çıplaklık' açıklamasıyla gündeme gelmiş ve son olarak ise sosyal medya fenomeni Youtuber Enes Batur'un geçen yıl düzenlediği yılbaşı programında dünyaca ünlü Kanadalı şarkıcı Justin Bieber hakkında söylediği "Los Angeles'ta bir otelde karşılaştık ama çocuk çingen yani" sözlerine soruşturma açılmasıyla adından söz ettirmişti.

Aleyna Tilki'ye 'Romanlara hakaret' soruşturması

Manisa'da yaşayan Yılmaz U. adlı bir vatandaş, Enes Batur'un geçen yıl düzenlediği yılbaşı programını izledikten sonra Tilki'nin Romanlara yönelik küçümseyici ifadeler kullandığı iddiasıyla Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi'ne (CİMER) başvurdu. Yılmaz U., Tilki'nin konuk olduğu programın internetten kaldırılmasını ve şarkıcının da özür dilemesini talep etti.

CİMER'e yapılan şikayet sonrası İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nca soruşturma başlatırken, soruşturmanın ardından Aleyna Tilki hakkında takipsizlik kararı verilerek dosya kapatıldı.

PİJAMALARIYLA GÖRÜNTÜLENDİ

Ses tellerinde yaşadığı rahatsızlık nedeniyle bir süredir sahnelerden uzak olan Aleyna Tilki, önceki akşam Bebek'te görüntülendi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Aleyna Tilki, kıyafetleriyle herkesi şaşırttı.

Pijamalarıyla görüntülenen Aleyna Tilki, "Sabah kalktığımda pijamalarımı çıkartmak istemedim. Bütün gün bunlarla dolaşacağım dedim ve akşam oldu. Çok rahatım" ifadelerini kullandı.

Aleyna Tilki Pijamayla Sokağa Çıktı! Görenler Şaşkınlığını Gizleyemedi​​​​​​​

KÖTÜ HABERİ DUYURDU

İşini para için yapmadığını vurgulayan ünlü şarkıcı "Ben para için iş yapmıyorum. Önemli olan projenin içime sinmesi." diye konuştu.

Sahnelere ne zaman döneceği hakkında da bilgi veren ünlü şarkıcı, sahnelere geri dönmesinin bir ayı bulabileceğini vurgulayarak hayranlarına kötü haberi verdi. Ünlü şarkıcı, "Ses tellerim iyileşti fakat ödem olduğu için bir süre daha şarkı söylememem gerekiyor ama 1 aya kadar sahnelere dönmüş olurum" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN