Borsacılar bunlara dikkat etmezse yanacak! Piyasaların kahininden uyarı: Acele giden ecele gidecek!

Borsacılar bunlara dikkat etmezse yanacak! Piyasaların kahininden uyarı: Acele giden ecele gidecek!

Altın piyasası üzerinde hareketlilik devam ederken gelinen son nokta uzman isim İslam Memiş, borsadaki yaşanan düşüş ve gelecek dönemde altının durumu hakkında önemli açıklamalar yapıldı. İslam Memiş, 2023 yılında borsaları ve altın piyasalarına dair detaylar haberimizde yer almaktadır.

İslam Memiş, altın fiyatları hakkında yorum yapmaya devam ederken borsa üzerindeki düşüşler üzerine gelinen nokta merak konusu oldu. Yaşanan sert düşüşler hakkında açıklamalar sonrasında Memiş, kısa vadeli yerli yatırımcıların hızlı para kazanma amacıyla kredi işlem yaptıkları açıklandı. İşte, Memiş'in borsa yorumu altın ne kadar olacak?

BORSADAKİ DÜŞÜŞ NE DURUMDA?

Borsa üzerindeki düşüş devam ederken piyasa uzmanı olan İslam Memiş, bu teknik bir durum olmadığını gösterirken aslında yapılan hükümete açık bir operasyonda bu durumun devamlı olacağı hakkında bilgi verildi.

İslam Memiş borsa yorumu

Aralık ve Ocak ayı zamanlarında EYT asgari ücret memur ve emekli zammı gündeme gelirken birçok yeni süreç konuşuldu. Sürekli devam etmeyeceği ve özellikle doların baskılandığı süreç üzerinde farklılık olmayacağına değinildi.

Altın piyasalarında yaşanan hareketlilik üzerine gram altın hakkında konuşmalar yapılan İslam Memiş, gram altına umut vaad etti. Gram altının 1200 TL seyrinde devam ettiğini ifade eden Memiş, 2023 yılının ilk 6 ayının sonunda 1300-1400 beklentisi çoğaldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN