Bu burçların başına talih kuşu konuyor! Terfiden aşka bakın bu burçları neler bekliyor

Bu burçların başına talih kuşu konuyor! Terfiden aşka bakın bu burçları neler bekliyor

Eylül 2022'deki burcunuza göre yıldızların nasıl hizalandığını bilmek ister misiniz? İkizler, Aslan, Kova, Koç ve Başaklar, hangi tavsiyelere uymalısınız? İşte Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Balık, İkizler, Yay ve diğer burçlar için Eylül ayı burç yorumları...

KOÇ BURCU: İŞ YAŞAMINIZDA BAŞARI ŞANSINIZ YÜKSEK

Aile desteğiniz ve tavsiyeniz varsa, iş hayatınızda daha yüksek bir başarı şansınız olabilir. Belki eski arkadaşlarınızdan bazıları iş bulmanızda size yardımcı olabilir. Bu ay bir aşk teklifi alabilirsiniz. Geçmişteki hatalar için birbirinizi suçlamaktan kaçının çünkü bu gerginliğe neden olabilir ve bunun yerine birlikte kaliteli zaman geçirebilir. Bu ay mali açıdan zorlayıcı olabilir, bu nedenle önceliklere göre net taahhütlerde bulunmalısınız. Aile desteğiniz ve tavsiyeniz varsa, iş çabalarınızda başarıyı bekleyebilirsiniz. Belki eski arkadaşlarınızdan bazıları iş bulmanızda size yardımcı olabilir. Yeni projenin sonuçlandırılması, güvenilir bir iş ortağının tavsiye ve desteğinden yararlanabilir.

BOĞA BURCU: BU AY BAŞARI SİZİ BEKLİYOR

Kararlılığınız ve güveniniz güçlenebilir ve deneyim, finansal olarak ve hedeflerinizde başarılı olmanıza yardımcı olabilir. Bu ayın aşk hayatınızda bazı zorlu konuları gündeme getirebileceğine dair işaretler var. Birbirinizle üzücü şeyler hakkında konuşmaya devam edeceksiniz. Birlikte kaliteli zaman geçirmek ve zorlukları dostane bir şekilde ele almak gerisini halledebilir. Önümüzdeki ay sizin için finansal bir bolluktan başka bir şey olmayacak. İşinizdeki iniş çıkışlar ne olursa olsun, bu ay para sizin için bir endişe olmayabilir. Öğrenciler zaman kaybetmek yerine derslerine odaklanmalıdır. Bilginizi genişletmek için çevrimiçi bir kursa kaydolmak isteyebilirsiniz. Bu ay anne ve babanızın sağlığına dikkat etmeniz gerekiyor. Kararlarınızı onlara empoze ederseniz, sonuç olarak hastalanabilirler.

İKİZLER BURCU: SEVİNÇLERİNİZİ PAYLAŞACAKSINIZ

İlişkinizi güçlendirecek ebeveynlik sevincini paylaşma olasılığınız çok yüksek. Bu ay, bir iş arkadaşınızdan romantik bir teklif alma ihtimaliniz yüksek. Her zaman kibar olmanız tavsiye edilir. Kendinizi sevme ayınız olduğu için, bu ay bakım ve alışveriş dahil olmak üzere kendinize dilediğiniz kadar para harcayın. Bu ay ofisle ilgili harcamalar için ödeme yapmanız gerekebilir veya bir toptan satış firmasında çalışıyorsanız, işle ilgili yeni masraflar için ödeme yapmanız gerekebilir. Bazı çalışanlarınızla sorun yaşamak istemiyorsanız ofis siyasetinden uzak durun. Tüm bilgilerinizi iş arkadaşlarınıza açıklamaktan kaçınmalısınız. Eğitim hedefinizdeki veya tekniğinizdeki değişiklikler kaygıya neden olabilir. Yoga ve meditasyon, insanların değişimi daha olumlu kabul etmesine yardımcı olabilir.

byrc-001.jpg

YENGEÇ BURCU: SORULARINIZ CEVAPLANMAYACAK

Sabırsızlıktan dolayı bu ay sorular cevaplanamayabilir. En iyi çabalarınıza rağmen, daha fazla yanılgıya yol açabileceğinden dikkatli olmalısınız. Şeker hastalığı veya başka sağlık sorunları olan birinin tıbbi yardım alması önerilir. Yavaşça gece yürüyüşleri yaparak sinir sorunlarınız çözülebilir. Ayın sonunda, hedeflerinize nasıl ulaşacağınız konusunda daha iyi bir fikriniz olabilir, ancak yine de sakin olmalısınız. Bu ay sonunda önemli görevleri tamamlayabilirsiniz. Özetle, ay iyi bitebilir. Rekabetçi sınava girenler, büyük günden önce ek talimat ve uygulama sınavları almalıdır.

ASLAN BURCU: İLİŞKİNİZDE TARTIŞMALAR YAŞAYACAKSINIZ

Vücudunuz, düzenli işlerinize odaklanırken kullandığınız enerjiyi asla tutamaz. Bu, sağlıklı bir yaşam tarzı sürdürmenize ve aynı zamanda sorunlarınızı uzak tutmanıza yardımcı olabilir. İlişkiniz gergin ve sosyal olarak tecrit edilmişse onu çözmek için çaba göstermelisiniz. Bu ay, bir ilişkide olan biriyle tartışmak yerine, verimli bir konuşma yapmayı deneyin. Yatırımınızın gelecekteki potansiyel getirilerinin farkında olarak ve anlayarak, mali durumunuzu iyileştirmeye başlayabilirsiniz. Bu ay odaklanabileceğiniz en önemli şey, çabalarınızın sonuçları hakkında endişelenmeden çevrenizdekilerden öğrenmeye devam etmektir. Kariyeriniz bir iş gezisi sonucunda önemli ölçüde gelişebilir. Odak noktanız yeni şeyler öğrenmek ve derslerinize ayak uydurmak,

BAŞAK BURCU: SAKİNLİĞİNİZİ KORUMALISINIZ

İş yerinde zor bir anda sakinliğinizi korumalısınız. Hem bilinen düşmanlarınızdan hem de bilinmeyenlerden kaçınılmalıdır. Bir işletmeniz varsa, mevcut müşterilerinize daha fazla odaklanmanız gerekir. Finansal kararlarınız bozulabileceğinden dikkatli olmalısınız. Ek olarak, bu ay borç vermekten veya borç almaktan kaçınmak en iyisidir. Aşk hayatınızdan zevk almanın birkaç yolu olsa bile, ruh hali değişimleri ilişkinizi bir dereceye kadar etkileyebilir. Akademik başarınız her zaman sizin elinizde olabilir. Güveninizi ve inancınızı oluşturun. Bu neredeyse kesinlikle nihai kişisel başarınızla sonuçlanacaktır. Bu ay hem zihinsel hem de fiziksel olarak susuz kalmamak için yeterince su içtiğinizden emin olmalısınız.

byrclar-001.jpg

TERAZİ BURCU: ZİHİNSEL HUZURUNUZU KORUDUĞUNUZDAN EMİN OLUN

Her gün yoga yaparak yeterli uyku aldığınızdan ve zihinsel huzurunuzu koruduğunuzdan emin olabilirsiniz. İşleri kontrol altında tutmak için, özellikle seyahat ederken sıkı gıda kısıtlaması uygulayın ve enerji seviyenize çok dikkat edin. Ayı daha dengeli bitirir ve iyiliğinizi gösterirseniz işler yoluna girmeye başlayacaktır. Ancak sevdiklerinizle sağlıklı bir şekilde anlaşmak istiyorsanız mizacınızı geliştirmeniz gerekiyor. Sonuç odaklı eylem dönemi, ayın ortasından sonra başlayabilir. Ay sonunda, birkaç akıllıca karar büyük nakit kazançlara yol açabilir. Bu ayın son birkaç gününde stresli durumlarla daha iyi başa çıkabilirsiniz. Ay sonundan önceki günlerde kariyer olanaklarınızı değerlendirmek ve değerlendirmek için zamanınız olabilir. Dikkat dağıtıcı şeylerden uzak durmak zordur,

AKREP BURCU: AKILLI KARARLAR PARA GETİRECEK

Bazı akıllı kararların ay sonunda finansal kazançları iyileştirmesi bekleniyor. Aşk hayatınızda işler şu anda iyi gidiyor olsa bile, ayın ortasına doğru bazı olaylar sizi endişelendirmeye başlayabilir. Bu ayın ortasındaki bazı özel olaylar sizi rahatsız edebilir ama telaşlanmayın; işler yavaş yavaş düzelecek. Kazancınızı artırmak için şimdi yeni fikirler geliştirmeyi düşünün. Zaman içinde mali planınızı ve bütçenizi incelemeniz ve değişiklik yapmanız gerekebilir. Bu ayın başında önemli finansal seçimlere girmekten kaçının. Sonuç odaklı eylem zamanı bu ayın orta noktasından sonra başlayabilir. Doğru kararlar alınabilir. Şu anda yeni iş girişimleri başlatmak harika bir fikir olabilir. Ayın sonunda, bazı akıllıca kararlar finansal olarak karşılığını verebilirdi.

YAY BURCU: SEVİLMEYE LAYIKSINIZ

Doğru eğitim kurumuna kabul edilme potansiyeliniz ve istediğiniz kurum, ne kadar çok çalıştığınıza bağlı olacaktır. Bekarlar, sevdikleri ve çıkmak istedikleri birine teklif etme seçeneğine sahiptir. Sonuçta sen sevilmeye layıksın. Bu ay romantik bir teklif yapmak için ideal. İlaçlarınızı belirtildiği şekilde alın ve kendinizi enfeksiyonlardan ve hastalıklardan korumak için içeride kalın. Paranızı grubu eğlendirecek ve eğlendirecek şeylere harcayın. Paranızla muhafazakar olmak yerine cömertçe harcayın ve grupla eğlenin.

burc-001.jpg

OĞLAK BURCU: BAŞARILI SONUÇLAR ALABİLİRSİNİZ

Bu ay başarılı bir sonuç alabilirsiniz. İş hayatında çalışanların maddi durumları iyileştirilebilir. Çalışan insanlar daha fazla para kazanabilir. Hedeflerinizi tekrar gözden geçirmek isteyebilirsiniz. Ancak, yarın her şeyin değişebileceğini unutmayın. Gerilemelere rağmen ilerleme kaydetmeye devam etmek için motivasyonunuzu korumanız önerilir. Bu ay aşkı bulmak için çok uğraştınız. Sevgilerini iletmek isteyen aşıklar için bir gecikme olabilir. Becerilerinizi güncellemek ve geliştirmek için hobilere para harcamaya ikna edilebilirsiniz. İş yerinde zorluklar olabilir. Yeni bir şeye başlamak kötü bir fikirdir. Aceleci veya aşırı güvenli kararlar vermekten vazgeçmeniz önerilir. Belki yeni bir iş bulursun. Tabağınızda çok şey olması, her son teslim tarihini karşılamayı zorlaştırabilir.

KOVA BURCU: BU AY DİKKATLİ OLMMALISINIZ

Bu ay, yaratıcı endüstrilerdeki kişilere yeni sözleşmeler müzakere ederken dikkatli olmaları tavsiye ediliyor. Sonuçlar beklenmedik şekilde dramatik olabilir, aşırı derecede olumlu veya olumsuz olabilir. Yargılamadan önce arkanıza yaslanıp ne yaptığınızı düşünmek iyi bir fikirdir. Evli çiftler bu ay aile meselelerine odaklanabilirler. İşlerine ve işlerine dikkat etmezlerse aile hayatı zarar görebilir. Çocukların bu ayki çabaları işe yarayabilir. Ebeveynlerden ve öğretmenlerden gelen teşvik ve destek çok yardımcı olabilir. İşletme sahipleri ve girişimciler yeni fırsatlardan yararlanabilir. Bir kuruluştaki güçlü kişiler, finansal yatırımlarını yakından takip etmelidir. İş alanınızdaki hatalar kazara maddi kayıplara yol açabileceğinden yoğun bir odaklanma ve dikkatle çalışmalısınız.

BALIK BURCU: EVLİLİK TEKLİFİ VAR

Ya biri sana evlenme teklif edecek ya da sen birine teklif edeceksin. Çok fazla beklenti varsa evlilikte sorunlar olabilir. İlişkiniz tüm dikkatinizi çektiğinde, ilişkinizdeki iletişimi incelik ve sabırla yönetmeniz önerilir. Babanızın ve annenizin yardımıyla para kazanabilirsiniz. Bu ay birkaç dolar kazanabilirsiniz. Aşırı düşünmek ve karamsar olmak sizi strese sokabilir ve sağlığınız için kötü olabilir. Beslenmenize dikkat etmeli ve dışarıda yemek yememelisiniz. Materyalleri okumak ve çevrimiçi olarak gizli araştırma yapmak arzusu olabilir. Aynı anda birkaç problemle nasıl başa çıkacağınız konusunda kafanız karışabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN