Survivor'ın unutulmaz yarışmacısıydı ne hale geldi? Sabriye Şengül estetikten sonra bambaşka birisi oldu?

Survivor'ın unutulmaz yarışmacısıydı ne hale geldi? Sabriye Şengül estetikten sonra bambaşka birisi oldu?

Estetik operasyonlar yaptıran Sabriye Şengül'ü görenler bir daha bakıyor. Estetik sonrası görünümü tamamen değişen Sabriye Şengül bam başka birisi oldu. Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül Boks ve Kickboks'ta 3 kere Türkiye Şampiyonu olmuştu.

BİR ZAMANLAR SURVİVOR PERFORMANSI İLE KONUŞULUYORDU

2017 -2018 yıllarında Survivor'da yarışan ünlü sporcu Sabriye Şengül şimdi de geçirdiği estetik operasyonlar nedeniyle gündemde. 33 yaşındaki Sabriye Şengül bir zamanlar Survivor performansı ve Boks ve Kickboks'ta elde ettiği şampiyonluklar ile konuşuluyordu.

sengul-sabriye.jpg

MİLLİ SPORCU SABRİYE ŞENGÜL ESTETİK YAPTIRDI

Milli sporcu Sabriye Şengül'ün estetik yaptırdıktan sonraki halini görenler Survivor yarışmacısını tanımakta zorlanıyor. Survivor yarışmasında 2017-2018 yılında yarışan Sabriye Şengül sosyal medya paylaşımları ile dikkat çekiyor. Survivor yarışmasında hem performansı hem de takım arkadaşı Berna ile yaptığı atışmalar ile konuşulmuştu. Sabriye Şengül son zamanlarda ise geçirdiği değişim ile konuşuluyor.

sengulll.jpg

SABRİYE ŞENGÜL'ÜN ESKİ HALİNDEN ESER KALMADI

Survivor yarışmasından sonra adından sık sık söz ettiren Sabriye Şengül geçirdiği değişim ile dikkatleri çekiyor. Geçirdiği estetik operasyonlarından sonra Survivor yarışmacısı Sabriye Şengül'ün eski halinden eser kalmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN