Ünlü oyuncu gazeteci ile nikah masasına oturdu! İşte Mustafa Üstündağ'ın gönlünü kaptırdığı gazeteci...

Ünlü oyuncu gazeteci ile nikah masasına oturdu! İşte Mustafa Üstündağ'ın gönlünü kaptırdığı gazeteci...

Bir süredir gazeteci Tuba Kalçık ile aşk yaşayan ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ dünya evine girdi! Üstündağ, 2019 yılında kendisi gibi oyuncu olan Ecem Özkaya'dan boşanmıştı. Ecem Özkaya ve Mustafa Üstündağ'ın bu evliliklerinden ise bir erkek çocukları bulunuyor.

Ünlü oyuncu Mustafa Üstündağ, bir süredir birliktelik yaşadığı gazeteci Tuba Kalçık ile nikah masasına oturdu. Sade bir törenle mutluluğa "eve"t diyen ünlü çifti arkadaşları yalnız bırakmadı.

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ GAZETECİ İLE EVLENDİ

Mustafa Üstündağ, bir süredir Günaydın yazarı gazeteci Tuba Kalçık ile aşk yaşıyordu. İkili aşklarını nikahla taçlandırdı. İkilinin nikah şahitliğini ise Günaydın Yayın Yönetmeni Sinan Özedincik, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Ufuk Koçak ve Hurşit Kaçamak yaptı.
İkiliyi mutlu günlerinde yakın arkadaşları ve aileleri de yalnız bırakmadı. Nikah töreninin ardından Instagram hesabından Üstündağ ile fotoğrafını paylaşan Kalçık, "Ömür boyu birlikte el ele" notunu düştü.

2010 YILINDA İLK EVLİLİĞİNİ YAPTI

Ecem Özkaya ile Cümbür Cemaat Aile dizisinin setinde tanışarak aşk Mustafa Üstündağ, 2010 yılında nikah masasına oturmuştu. Bir erkek çocukları olan çift, 2019 yılında anlaşmalı olarak boşanmıştı.

mustafa-ustundag.jpg

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ KİMDİR?

1977 yılında Mersin'de doğan Mustafa Üstündağ, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü'nde tiyatro eğitimi aldı. Ünlü oyuncu Kocaeli Bölge Tiyatrosu, Kartal Sanat İşliği, MSM Oyuncuları sahnelerinde görev aldı.

Kurtlar Vadisi Pusu adlı Tv dizisinde Muro karakterini canlandırdı. Muro: Nalet Olsun İçimdeki İnsan Sevgisine adlı filmde büyük ilgi gördü. 2017 yılında konuk oyuncu olarak Çukur dizisinde Kahraman Koçovalı karakterini oynadı. 2018-2020 yılları arasında da Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Boran Kayalı karakterini canlandırmıştır.

mustafa-ustundag-ve-oglu.jpg

MUSTAFA ÜSTÜNDAĞ BODRUM'DA KAVGAYA KARIŞMIŞTI

Mustafa Üstündağ Bodrum'da yapılan otomobil yarışları sırasında karıştığı silahlı kavga ile gündeme gelmişti. Mustafa Üstündağ bu kavga nedeniyle mahkemelik olmuştu. Oyuncu Mustafa Üstündağ eski eşi Ecem Özkaya'nın "Gönül dağı" dizisindeki partneri Ferdi Sancar'ı da tehdit ettiği ortaya çıktı.

EŞİNİN PARTNERİNE KÜFÜR EDİP TEHDİT ETTİ

Gönül Dağı dizisi oyuncusu Ferdi Sancar, dizide Zahide karakterini canlandıran Ecem Özkaya'yla sosyal medyadan bir fotoğrafını yayınlamıştı. Bu paylaşımı gören Mustafa Üstündağ sosyal medyadan Ferdi Sancar'a sinkaflı küfürlerden oluşan tehdit dolu mesajlar atmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN