Bu Burçta Olanlar Yıllar Geçse de Yaşlanmıyor! İşte Yaşını Göstermeyen Hep Genç Kalan O Burçlar

Bu Burçta Olanlar Yıllar Geçse de Yaşlanmıyor! İşte Yaşını Göstermeyen Hep Genç Kalan O Burçlar

Biz bedenlerimiz değiliz; biz vücuttaki yaşam gücüyüz. Kalbi genç olan zodyak işaretleri tam olarak buna inanır. Ve bu doğrudur. Bu Burçta Olanlar Yıllar Geçse de Yaşlanmıyor! İşte Yaşını Göstermeyen Hep Genç Kalan O Burçlar...

Her zaman yaşımla özdeşleşmediğimi biliyorum; aslında, çoğu insan yapmaz. Görünüşe göre çoğu insan "devam eden" varlıklar, genç benliklerinin uzantıları olarak kendilerinin tam bilinciyle dolaşıyor. Hepimiz 20 ile 35 arasında olduğumuzu düşünüyoruz. Her zaman yaşlı insanlarla konuşuyorum ve hiçbiri kendini yaşlı olarak görmüyor. Hatta bazıları kendilerini genç olarak görüyorlar...

Bu gerçekten taklit edebileceğiniz bir şey değil; ya gençsinizdir ya da doğuştan yaşlı insanlardan birisinizdir. Türünü bilirsiniz: 10 yaşından beri ipotek ödemesi yapıyormuş gibi görünen o genç çocuk ya da 150 yaşındaymış gibi giyinen genç kadın. Öte yandan, tanıştığı herkesi kendine hayran bırakan 90 yaşındaki zarif bir adam veya gülümsemesi odayı aydınlatan o güzel yaşlı kadın...

1. YAYLARIN GENÇ ENERJİSİNE GÜVENEBİLİRSİNİZ

Bir Yay ile her karşılaştığınızda genç enerjiye güvenebilirsiniz. Hayal gücünüz herhangi bir Yay burcunda olduğu kadar keskin ve... delice olduğunda, kendinizle ilgili eğlenceli ve hafif bir gençlik çılgınlığı duygusuna kapılmadan edemiyorsunuz.

Onlara gülmeni umursamayan aptal? İşte tam oradaki Yay burcunuz – kendisini desteklemek için genç bir kalple mizah ateşine sunuyor.

gencler.jpg

2. ASLANLAR HER ŞEKİLDE ÇEVRELERİNİ MUTLU EDERLER

Aslanlar sevilmeyi severler, sevgi vermeyi severler ve bir şekilde çevrelerindeki herkesi mutlu ettiklerini bilmeyi severler.

Etrafında bu kadar iyi bir insan olmak enerji ve neşe ister. Yine de kimse bunu aslanlardan daha iyi yapamaz. Bu genç tavırları, yaptıkları her şeyi etrafındakiler için bir zevk haline getirmeye yetiyor.

3. GENÇLİK COŞKUSU HER ZAMAN KOÇLARIN İÇİNDE

Her zaman genç, her zaman boş, her zaman mümkün... Koç'ta böyledir. Ebedi iyimserler ve önlerinde ne olursa olsun, enerji ve gençlik coşkusu ile ilerliyorlar.

Koç, bir ömür boyu genç kalacak. Her şey onların enerjisi, ışığı ve gülme ihtiyacıyla ilgili .

4. YENGEÇLER DOĞUŞTAN ÇOCUKLAR

Doğuştan çocuklar, bu burç her zaman oyuncu ve öğrenmeye heveslidir. Yengeç eğlenceyi sever, bu yüzden onların oyunlara, etkinliklere, konserlere ve sergilere katılmalarını ve katılmalarını görmeyi bekleyin.

Hiçbir şeyi dışarıda bırakmazlar - katılırlar ve hayata bu coşkulu yaklaşım, kendilerini her zaman genç hissetmelerini sağlar.

gec.jpg

5. BAŞAKLAR HER ZAMAN EĞLENCELİDİR

İster inanın ister inanmayın, Başak'ın genç olduğunu düşünmeseniz de, aslında gerçekten eğlenmek için bu yargılama ve suçlama sütunundan aşağı iniyorlar. Ve her zaman çocukça şeyler, her zaman eğlenceli.

Belki de havasız bir Başak olmanın monotonluğunu kırmaları gerektiğinde başlarına gelen budur. Gerçek şu ki, hepsi kalplerinde çocuklar. Sadece oyuncaklarını istiyorlar.

6. ASLA BÜYÜMEYİ İSTEMEYEN BALIKLAR HEP GENÇ

Balıklar asla büyümek istemediler , ama büyümek zorundaydılar, bu yüzden tüm bu kötü yetişkinlik şeyleriyle mücadele etmek için ölene kadar çocuk kalıyorlar. Balık, fiziksel yaşı kaç olursa olsun bir çocuktur.

Ağlarlar, sinir krizi geçirirler, sevgiye ve sarılmaya ihtiyaç duyarlar... Ve ara sıra sorunlar ile "gerçek dünyada" hepimizin başardığı kadar iyi başa çıksalar da, Balık, her zaman şakacı bir şekilde genç olmaktan keyif alır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN