Bu orman resminde 5 gizli hayvan var! Sadece IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar 12 saniyede bulabiliyor!

Bu orman resminde 5 gizli hayvan var! Sadece IQ seviyesi 130'un üstünde olanlar 12 saniyede bulabiliyor!

Optik İllüzyon: Nesli tükenmekte olan birkaç hayvan, aşağıdaki orman optik illüzyon görüntüsünde saklanıyor. Sadece keskin gözleri olan bir kişi onları görebilir. Yapabilir misin? Bunu öğrenmenin zamanı geldi. Gizli hayvanları 12 saniye içinde tespit edin.

İnsan gözü büyüleyici bir varlıktır. Işığı alır ve beyne giden ve bu güzel dünyayı görmemize yardımcı olan elektrik sinyallerine dönüştürür. Bu, bugün bile bilim insanlarının kafasını karıştıran karmaşık bir süreçtir. Görsel korteksimizin kandırıldığı zamanlar vardır.

Bu olguya optik yanılsama denir ve genellikle gözler ile beyin arasında bir çarpışma olduğunda meydana gelir. Bu da bizim gerçekte olduğundan farklı bir resim algılamamıza neden olur. Çöldeki serap, optik yanılsamanın tipik bir örneğidir. Bu yüzden, yaptığınız her şeye bir ara verin ve aşağıdaki orman optik illüzyonuna bakın.

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANLARI BULABİLİR MİSİN?

İşte sizin için viral bir optik illüzyon resim testi. Yemyeşil yağmur ormanlarında gizlenmiş birçok nesli tükenmekte olan hayvan var. Onları tespit etmeli ve tanımlamalısınız. Ancak sorun şu ki, sadece 12 saniyeniz var. Göreve hazır olduğunu düşünüyor musun? Gözlem becerilerinizi test edelim ve öğrenelim.

Bu optik yanılsamayı kırmak için gözlem becerilerinizi ve zihin gücünüzü sonuna kadar kullanmanız gerekecek. Ve unutma, sadece 12 saniyen var.

GİZLİ HAYVANLARI BULDUN MU?

Etrafımızda çok sayıda başka optik yanılsama var. Bunları çözmek, kişinin zekasını ve gözlem becerilerini bile test edebilir ve geliştirebilir. Yukarıda size akıllara durgunluk veren bir optik yanılsama resmi sunuyoruz. Resimdeki gizli hayvanları 12 saniyede içinde bulmayı başardın mı?

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Çoğu insan en az 2 hayvanı görebilir. Yalnızca şahin gözlere ve üstün gözlem becerilerine sahip kişiler tüm hayvanları bulabilir. Hangi insan kategorisine aitsin? Yorumlarda bizimle paylaşın ve bu orman optik yanılsamasını arkadaşlarınız ve ailenizle paylaştığınızdan emin olun.

Orman optik illüzyonunda gizlenmiş 4 tür hayvan vardır. Soldan sağa başlayarak bunlar:

1 Şempanze
2 Papağan
3 Koala ve ayı
4 Tukan

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN