Bu Salı güzel başlayacak öğleden sonra kabusa dönecek! İşte soğuk terler dökecek burçlar...

Bu Salı güzel başlayacak öğleden sonra kabusa dönecek! İşte soğuk terler dökecek burçlar...

Bugünün ilerleyen saatlerinde Güneş, Mars'ı 150'lik geri harekette geçiriyor ve bazı hafif zorluklar sunuyor ve akışı bozuyor. İstediklerimizle yapmamız gerektiğini düşündüklerimiz arasında bir ikilem olabilir. Farklı ihtiyaçlar veya arzular nedeniyle gerginlik yaşayabilirsiniz. Kendimizi biraz keyifsiz hissedebiliriz.

15 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu salı çok pragmatik görünüyorsunuz. Hayatınızdaki bütün eğlence kaynaklarını bir kenara iterek size verimsiz görünen hiçbir şeye dahil olmuyorsunuz.

Bu, çok iyi odaklanabileceğiniz, ancak ruh halinizin de enerjisini kaybedeceği anlamına gelir çünkü ne kadar çok çalışırsanız çalışın anında tatmin olmanın hiçbir yolu olmayacaktır.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Belki de evde tekrar eden eski bir sorunu ortadan kaldırmaya çok odaklanmış görünüyorsunuz ve bu sefer bunu başarmayı umuyorsunuz.

Bu nedenle araştırarak ve çözümleri karşılaştırarak bugünü harcamanız muhtemeldir. Sonuç büyük olasılıkla bir başarı olacaktır, ancak kutlamaya acele etmeyin çünkü sorunun doğası gereği bunu yalnızca zaman gösterecek.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bu, her türlü eğitim çabası için harika bir gün, özellikle de şu anda öğrendiklerini gösterme konumunda olan, dolayısıyla birtakım sınavları geçmek zorunda olan insanlar söz konusu olduğunda.

Çalışmaya gerçekten ne kadar zaman ayırmış olursanız olun, bugünün çoğu kendinize olan güveniniz ve arka plan bilginizle ilgili olacak.

burc-1.jpg

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün tek istediğiniz başkasının sizi dinlenmesi ve takdir etmesi ve bu, size o kadar da uzakta değil gibi görünüyor.

Şaşırtıcı bir şekilde, bunu size teklif edecek kişi aslında partneriniz olmayabilir, ancak bu sizi strese sokacak bir şey de değil. Öğleden sonra, rahatınıza her şeyden daha fazla değer vereceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Belirli bir değişikliğe uyum sağlamak için zaman ayırdığınız için faydalı bir salı günü sizi bekliyor. Kendinizden çok memnun görünüyorsunuz ve yaptığınız işe diğer insanları dahil etmekten çekinmeyeceksiniz.

Neşenizden dolayı, özellikle sözünü kestiğiniz insanlara karşı biraz fazla duyarsız olabilirsiniz.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bu salı, işteki herkese ve belki de arkadaş çevrenizdeki herkese bir şeyi önemsediğinizde nasıl olduğunuzu gösterdiğiniz için gerçek bir güven ve motivasyon gösterisi yapacaksınız.

İşinizde karşılaştığınız bazı zorluklar olabilir, ancak bunları aşmak için büyüleyici benliğinizi kullanacaksınız.

burc-2.jpg

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İnsanlarla tanışmak ve birtakım anlaşmalar yapmak için harika bir gün. Görünüşe göre partnerinizle çok yakınsınız ve uzun bir süre böyle kalmaya istekli olacaksınız.

Bazı düşünceleriniz konusunda tamamen dürüst olmayabilirsiniz ama bununla yüzleşmenize kesinlikle izin vermiyorsunuz, en azından bugün.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu salı kişisel hayatınızda küçük zorluklar var ama gerçekten üstesinden gelemeyeceğiniz hiçbir şey yok. Sabah kendinizi biraz bunalmış hissedebilirsiniz ve bu sizi mağdur rolünü oynamaya, bahaneler üretmeye sevk edebilir.

Beklenen tepkileri alamamanıza rağmen, kendinizi toparlayacaksınız ve büyük olasılıkla öğleden sonra bir şeyler yapacaksınız.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Şaşırtıcı ve iyi tanınan adaptasyon yeteneğiniz, bu salı, belki de size en yakın biri tarafından sorgulanacak.

Tembel ve ilgisiz olduğunuzdan ya da çok inatçı ve kendinizi düşünerek hareket ettiğiniz için bu sorgulamayla karşı karşıya olabilirsiniz.

burc-3.jpg

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Mevcut eğilim duygularınızı kontrol altında tutmanıza yardımcı olacak.

Bu aynı zamanda, işteki faaliyetler nedeniyle pek hareket edemediğiniz için veya şu anda kişisel yaşamınızda olanlardan memnun göründüğünüz için de olabilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu salı geçmişte almış olduğunuz kararlara dönüp onları yeniden gözden geçireceksiniz.

Bir ilişkiyi sonlandırmış olabilirsiniz ve şimdi bu karardan şüphe duyuyorsunuz ya da sadece hayatınızda heyecan eksikliği yaşıyor olabilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu salı sizin için para sorun değil ama bu, kendinizi alışveriş çılgınlığına kaptırabileceğinizi göstermiyor. Aslında bu düşünce, tam olarak bugün karşı karşıya kalacağınız türden bir ayartma.

Neyse ki, geçmişte kendinizi tutabileceğinizi kanıtlamıştınız ve büyük olasılıkla bugün de otokontrolünüzün ne kadar güçlü olduğunu göstereceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN