Bunu kimse beklemiyordu: Camdaki Kız'da sürpriz ayrılık! Diziden ayrılacak o isim Behzat Ç.'ye dahil oldu!

Bunu kimse beklemiyordu: Camdaki Kız'da sürpriz ayrılık! Diziden ayrılacak o isim Behzat Ç.'ye dahil oldu!

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Camdaki Kız'da sürpriz ayrılık yaşandı. Fenomen dizide gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ünlü oyuncu diziden ayrılarak Behzat Ç.'ye dahil oldu!

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan, senaryosu Seda Altaylı Turgutlu ve Yeşim Aslan tarafından yazılan, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği başrollerde ise Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Enis Arıkan gibi ünlü isimlerin yer aldığı, son dönemin en başarılı yapımları arasında yer alan 'Camdaki Kız' dizisinden sürpriz ayrılık haberi geldi.

Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisinde 'Gülcihan Koroğlu' karakterine hayat veren ünlü oyuncu Devrim Yakut'un diziye veda edeceği öğrenildi. Ünlü oyuncunun yeni projesi ise şimdiden belli oldu.

BEHZAT Ç.'YE DAHİL OLDU

Dizinin son bölümünde hastaneye yatan ve doktorların artık ümitlerin tükendiğini söylediği 'Gülcihan Koroğlu' karakterine hayat veren Devrim Yakut reyting rekortmeni diziden ayrılacak. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Devrim Yakut'ın Camdaki Kız'dan sonra oynayacağı dizi de şimdiden belli oldu.

Devrim Yakut, Camdaki Kız dizisinden ayrılarak Behzat Ç.'nin kadrosuna dahil oluyor

Ünlü oyuncu, Emrah Serbes'in aynı adlı romanı Çekiç ve Gül'den esinlenerek Blu TV ekranlarında izleyiciyle buluşan, Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan ve Güven Kıraç'ın başrol oynadığı 'Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi' adlı diziye dahil olacak ve dizinin 2. sezonunda görev alacak. Fenomen dizinin çekimlerinin mayıs ayında başlaması planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN