Burcu Biricik'ten Ailesi İle İlgili Sarsıcı İtiraf: Babamı Tanımıyorum, Yardım İstemezdim...

Burcu Biricik'ten Ailesi İle İlgili Sarsıcı İtiraf: Babamı Tanımıyorum, Yardım İstemezdim...

Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan’ın programına katıldı. Burcu Biricik abisinin kendisi için hayatından vaz geçtiğini belirterek "Ben babamı tanımıyorum" dedi. Burcu Biricik zor durumda kalsa babasından yardım istemeyeceğini de söyledi. Burcu Biricik'in ailesi ile ilgili yaptığı itifaf sosyal medyada gündem oldu.

BURCU BİRİCİK'TEN AİLESİ İLE İLGİLİ SARSICI İTİRAF

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve geçen sezona damga vuran fenomen dizi Camdaki Kız'da Nalan karakterini canlandıran Burcu Biricik'in aile itirafı sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu. Burcu Biricik son dönemlerde Türkiye'nin en çok tanınan ve sevilen oyuncularından biri oldu. Tüm gözlerin üzerinde olduğu Burcu Biricik bu güne kadar özel hayatı ile değil de yaptığı işler ile gündemde oldu. Fakat sevilen oyuncu Burcu Biricik aile hayatı ile ilgili Ahmet Mümtaz Taylan’ın programında yaptığı itiraf hem sevenlerini üzdü hem de magazin dünyasında gündem oldu.

burcu-biricik.jpg

BURCU BİRİCİK: ABİM KENDİ HAYALLERİNDEN VAZ GEÇTİ

Gerçek hayatta yaşanmış hikayelerin konuşulduğu Ahmet Mümtaz Taylan’ın programının bu haftaki konuğu başarılı ve güzel oyuncu Burcu Biricik'ti. Ünlü oyuncu Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan’ın sorularını yanıtladı .

Ahmet Mümtaz Taylan sevilen oyuncuya kardeşin için hayallerinden vazgeçer misin sorusunu sordu. Burcu Biricik 'Ben bunu yaşadım . Benim abim benim için tüm hayallerinden vaz geçti. Ben lisede okurken abim liseden mezun oldu ve benim okumam için iş yaşamına atıldı. Abim benim için okuluna devam etmedi. Şimdi evli iki çocuğu var ve Danimarka'da yaşıyor. " dedi. Burcu Biricik yoksulluk içinde büyüdüğünü tüm ailenin mutlaka çalıştığını söyleyerek " Tüm ailem çalışıyordu. Ben zaman zaman kuaför de bazen de kafede çalışıyordum. Hatta palyaço olarak bile çalıştım. Benim ailem yaşayabilmek için sürekli çalışıyordu . " dedi .

burcu-biricik-babasi-tanimiyorum.jpg

BURCU BİRİCİK: BABAMLA TANIŞMIYORUM

Zehra Bayır'ın hikayesini paylaşan Ahmet Mümtaz Taylan'ın 'Sen olsan babandan yardım ister miydin?' sorusuna duygulandıran bir yanıt verdi .

Burcu Biricik 'Ben de babamdan yardım istemezdim. Ben babamı tanımıyorum. Benim hayatımın büyük bölümünde olmayan babamdan muhtemelen yardım istemezdim. Bu güne kadar yanımda olmadı. sen neredeysen orada kal derdim. Aslında bu yaşa gelince insanları anlamaya çalışıyorum. İnsanları olduğu gibi kabul etmeye çalışıyorum . ' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN