Gizli Hasta Kodu İle Tedavi Ediliyor! Harika Avcı'dan Kötü Haber ...

Gizli Hasta Kodu İle Tedavi Ediliyor! Harika Avcı'dan Kötü Haber ...

Ünlü şarkıcı Harika Avcı'nın geçen haftalarda öldüğü iddia edilmişti. Harika Avcı bu haberlere tepki göstermiş ve hakkında çıkan bu tür haberlerden rahatsız olduğunu açıklamıştı. Öldü iddialarına tepki gösteren Harika Avcı'nın şimdi de gizli hasta kodu ile hastanede tedavi gördüğü iddiaları sosyal medyaya düştü.

ÖLDÜ HABERLERİNE TEPKİ GÖSTERMİŞTİ GİZLİ KODU İLE TEDAVİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Şarkıcı Harika Avcı'dan sevenlerine kötü haber. Öldü iddiaları ile gündeme gelen şarkıcı Harika Avcı'nın gizli hasta kodu ile hastanede tedavi gördüğü iddia edildi. Siroz teşhisi konulduğu ve durumundan kimsenin haberdar olmasını istemediği iddia edilen Harika Avcı'dan gelen bu haber sevenlerini bir kere daha üzdü.

HARİKA AVCI UZUN SÜREDİR SAĞLIK SORUNLARI YAŞIYOR

Harika Avcı'nın sağlık sorunları nedeniyle uzun süredir gözlerden uzak yaşıyor. YouTube'da yayınlanan Seyhan Soylu'nun programında Harika Avcı'nin karaciğer yetmezliği nedeniyle siroz hastalığına yakalandığı iddia edildi. Al Sana Haber'in moderatörü Gökay Kalaycıoğlu dünkü canlı yayında Harika Avcı'nın gizli hasta kodu ile tedavi gördüğünü ifade etti.

harika-avci-hasta.jpg

HARİKA AVCI SİROZ TEDAVİSİ GÖRÜYOR

Harika Avcı'nın geçen haftalarda öldüğü yönünde haberler çıkmıştı. Dün de YouTube'da yayınlanan Seyhan Soylu'nun programında Gökay Kalaycıoğlu, ünlü şarkıcı Harika Avcı'nın hastanede yattığını açıkladı. Harika Avcı için dua isteyen Gökay Kalaycıoğlu ünlü ismin haftanın belli günleri hastaneye giderek tedavi olduğunu iddia etti. Uzun süredir Harika Avcı'yı göremediklerini söyleyen Gökay Kalaycıoğlu 'Dualarımız Harika Avcı için haftanın 7 günü hastanede değil ama arada giderek siroz tedavi oluyor.' dedi.

harika-avci.jpg

HARİKA AVCI: OMURGASIZLAR GÖRÜNTÜME PARA ÖDÜLÜ KOYMUŞLAR

Hakkında çıkan tüm kötü haberlere tepki veren Harika Acı sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda "Omurgasızlar görüntüme para ödülü koymuşlar, her lafınız yalan" dedi. Ortada görünmemesinin sebepleri olduğunu açıklayan Harika Avcı yaptığı paylaşımda "Bu kadın nasıl oldu da çekti kendini? Arkamdan iş çevirenler, kuyumu kazanlar çok oldu. Yüreğiniz varsa sebep olanları bulun çıkarın. Gerçekleri verin." ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN