Ünlü Şef Korkuttu: Apar Topar Ameliyat Oldu Beynindeki Kitle Kazınarak Alındı...

Ünlü Şef Korkuttu: Apar Topar Ameliyat Oldu Beynindeki Kitle Kazınarak Alındı...

Ünlü şef Mehmet Özer'in beyninde tespit edilen kitle korkuttu. Apar Topar ameliyata alınan şef Mehmet Özer operasyon sonrası yoğun bakıma alındı.

MEHMET ÖZER'İN BEYNİNDEKİ KİTLE TESADÜFEN ÖĞRENİLDİ

Günaydın köşe yazarı Bülent Cankurt ünlü şef Mehmet Özer'in beyninde tespit edilen kitle nedeniyle ameliyat edildiğini yazdı. Bülent Cankurt şef Mehmet Özer'in hiç beklenmedik bir anda beyninde bir kitle tespit edildiğini ve bu nedenle ameliyat olduğunu belirttiği yazısında ünlü şefin hem ailesini hem de sevenlerini korkuttuğunu belirtti.

mehmet-sef.jpg

BEYİN AMELİYATINA ALINAN MEHMET ÖZER YOĞUN BAKIMDA YATTI

Ünlü şef Mehmet Özer'in beyninde bulunan kitlenin bir tesadüf sonucu öğrenildiği ve çok hızlı bir şekilde beynindeki kitleye müdahale edildiği belirtildi. Beyin ameliyatı olan Mehmet Özer operasyon sonrası yoğun bakıma alındı.

mehmet-ozer.jpg

MEHMET ÖZER PATOLOJİDEN GELECEK RAPORU BEKLİYOR

Mehmet Özer'in geçirdiği beyin ameliyatından sonra bir gün yoğun bakımda kaldığı sonra da durumunun düzelmesi üzerine normal odaya alındığı belirtildi. Mehmet Özer'in beyninden alınan kitle patolojiye gönderildi. Şimdi Mehmet Özer ve yakınları patolojiden gelecek raporu bekliyor.

Asıl mesleği halkla ilişkiler olan 1971 doğumlu ünlü şef Mehmet Özer televizyonlarda yaptığı yemek programları ile tanındı. Uzun yıllar otellerde çalışan Mehmet Özer turizm sektöründeki çalışmaları sırasında değişik yemekleri de öğrenme fırsatı edindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN