Burcunuz derin sona atladığınızı söylüyor! Bu haftaki gelişmelere odaklanmalısınız...

Burcunuz derin sona atladığınızı söylüyor! Bu haftaki gelişmelere odaklanmalısınız...

12-18 Eylül haftası için burcunuz , derin sona atladığınızı söylüyor. Bu hafta perde arkasında pek çok "birçok şey" ortaya çıkıyor, ancak bir noktada perdenin kapanması kaçınılmaz. Kendilerini tanıtmak için şaşırtıcı gelişmelere hazırlanın, çünkü olay örgüsü daha da kalınlaşıyor.

Yükselen riskleri ve artan gerilimi 16 Eylül'e kadar görmezden gelmek imkansız olacak, çünkü Başak'taki kritik Venüs, İkizler'deki keskin dilli Mars ile karşı karşıya gelecek ve temel korkularınıza ve ham arzularınıza ışık tutacak. Son zamanlarda seni bu kadar aç yapan ne? Bu kadar çok istediğin şey nedir? Beğen ya da beğenme - sen bir hayvansın! Ve çok aç hissettiğiniz her neyse onu doyuramıyorsanız, umutsuz zamanların umutsuz önlemler gerektirdiğini görebilirsiniz.

İster kovalamacaya bağımlı olun, ister egonuz çok fazla akıl oyunu yüzünden yara alıyor, bu hafta ilişkileriniz hakkında çok fazla şey açığa çıkıyor. Egonuzun ne dediğine rağmen, nezaket ve anlayışla liderlik etmeye çalışın, çünkü Başak burcundaki güneş, 16 Eylül'de Balık burcundaki geri giden Neptün ile de bir karşıtlık oluşturacak . Bu sizi yepyeni bir sevgi ve empati anlayışına açacaktır. Bununla birlikte, biri sizin nezaketinizi zayıflıkla karıştırıyorsa, bunu daha yeni tomurcuklamanın tam zamanı!

12 EYLÜL 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

“Beğenmiyorsan alma”, günün mottosu olmalı çünkü çok kararsız görünüyorsunuz ve kafanızda birçok senaryo kuracaksınız.

Ve biz sadece ufak satın alımlardan bahsediyoruz, önemli olanlarından değil. Diğer aktivitelerle dikkatinizin dağılmasına izin verin, belki de uzun süredir peşinde olmadığınız bir hobiye yeniden başlamalısınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İnsanların işinizi hafife almasına izin vermeyecek olmanız bu pazartesi size karşı bir tür savaş ilanına sebep olacak.

Ne kadar vazgeçilmez olduğunuzu göstermek için bir süre daha az çalışmaya eğilimlisiniz. Belki de birlikte çalıştığınız birinin maaşını öğrenmeniz bu durumu tetikleyebilir, cömertlikten de öte bir maaş.

burcunuz-002.jpg

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Evde ne olursa olsun, kariyeriniz bugün önceliğiniz olacak. Gün boyunca iş dışında herhangi bir aramayı cevaplamamaya kadar gidebilirsiniz.

Ancak bunu yapmak akıllıca değil çünkü akşamınızı kendinize zehir edebilirsiniz. Söylemek ya da yapmak isteyeceğiniz şeylerle ilgili bazı pişmanlıkları dile getirmek akşamınızı mahvedebilir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Mevcut eğilim iş yerinde yeni sorumluluklar almanıza neden olabilir, ancak bu sadece evde meydana gelen bazı meselelerden dolayı olacaktır.

Sabah küçük bir sorunla ne kadar verimli bir şekilde başa çıkacağınız konusunda dikkat çekeceksiniz. Ancak öğleden sonra, bazı şeyleri halletmek için kendinizi izole etmeyi tercih edeceksiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün hiçbir şeyin veya hiç kimsenin yolunuza çıkmasına izin vermeyeceksiniz.

Ve ilgilendiğiniz konu, geçmişte bazı ortak görüşleri paylaştığınız ama uzun süredir görüşmediğiniz biri. Şimdi bu ilişkiyi keşfetmenin zamanı geldi.

burc-002.jpg

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Doğru zamanda doğru yerde olduğunuz için şaşırtıcı derecede kolay bir hafta başlangıcı. Yeni bir işe veya bir tür yeni projeye başlayanlar, büyük miktarda enerjiden yararlanıyorlar.

Dikkat edilmesi gereken tek şey, öğleden sonra alabileceğiniz bazı tavsiyelerin sizi bunaltmasına izin vermemektir.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Hızlı benliğiniz, belirli bir nedeni olmasa da bu pazartesi ağır çekimde olacak. Aslında sadece ağırdan alıyorsunuz.

Bazı durumlarda bu tutumunuz ayrıntılı çalışmaya odaklanmanıza yardımcı olabilir, ancak diğer durumlarda, bu yavaş tempo dikkatinizi daha fazla dağıtabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Yakın birinin beklenmedik bir tepkisi nedeniyle zihniniz bugün biraz şok sonucunda duracak ve ne yapacağınızı bilemeyeceksiniz.

Günün büyük bir bölümünde bu şaşkın kafayla kalabilirsiniz. Şansınız var ki bu konuda gerçekten bir şey yapmanıza gerek yok.

burclar-002.jpg

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün yapacağınız bir jest, çok değer verdiğiniz biriyle sizi duygusal bir noktaya gelebilir.

Bu durumdan yararlanmanıza yardımcı olabilecek birkaç şey düşünmeniz gerekebilir.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yeni bir pozisyona doğru yol alırken haftaya sosyal bir başlangıç yapıyorsunuz. Yeteneklerinizi değil, aynı zamanda zarafetinizi ve nezaketinizi de sergileme eğilimindesiniz.

İnsanlar üzerinde büyük bir izlenim bırakmanız muhtemeldir. Hava müsaitse, dinlenmek için dışarıda biraz zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Geçmişte çok fazla cömert olmanın etrafınızdakileri şımartacağı konusunda uyarılmış olabilirsiniz, ancak buna uymaya istekli olmadınız.

Ve öyle görünüyor ki bu pazartesi, bunun gerçekten geçerli bir uyarı olduğuna dair çok alakalı bir kanıt ortaya çıkacak. Bir arkadaşınız, geçmişte ona koşulsuz olarak yardım etmiş olmanıza rağmen, bir ricanıza oldukça nahoş bir şekilde cevap verebilir.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu pazartesi gerçekten yapmak isteyip de bir daha fırsat bulamadığınız bir şeye takılmış gibisiniz.

Ve bunu geride bırakmak yerine, sizi engelleyen kişilerin kim olduğunu bir kenara yazıyor gibisiniz. Kin tutacak biri olmasanız da bu durumda çok duygusal görünüyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN