Yıldırım nikahı kıyacak burçlar hangisidir? İşte ani evlilik kararı alacak burçlar...

Yıldırım nikahı kıyacak burçlar hangisidir? İşte ani evlilik kararı alacak burçlar...

Eylül ayının üçüncü haftası başlıyor resmi olarak aşk haftasındayız. Aşk kesinlikle havada. Bu nedenle, eşinize nasıl teklif edeceğinizi planlamadıysanız, buna başlamalısınız. Sevdiklerinize duygularınızı ifade etmenin yenilikçi ve romantik yollarını düşünün.

Ancak partnerinizin evlilik teklifinizi kabul edip etmeyeceğini düşünüyorsanız, bu burçlara aitseniz şanslı olabilirsiniz.

AKREP BURLKARI TAM ANLAMI İLE AŞK VE EVLİLİK BURCUDUR

Akrepler aşk konusunda en şanslı olanlardır. Bir aşk evliliğine sahip olmaları ve en iyi partneri bulmaları muhtemeldir. Akrepler aşkta şanslıdır ve her zaman sevecen ortaklar edinir. Hayat boyu sürecek bir aşk evliliğine sahip olmaları daha olasıdır.

evli.jpg

ASLANLARIN AŞK EVLİLİĞİ YAPMA OLASILIKLARI ÇOK YÜKSEKTİR

Aslanların da aşk evliliği yapması muhtemeldir. Onlar koruyucudur ve aynı mekanı paylaşmak isterler. Aslanlar, kendileriyle aynı kişilik özelliğini paylaşan insanlara aşık olur ve bu nedenle evliliklerinin başarılı ve sevgi dolu olması muhtemeldir.

burcunuz-ve-evlilik.jpg

KOÇ BURÇLARI İÇİN EŞLERİ KUTSANMIŞTIR

Koç, görücü usulüyle evliliğe zorlanabilir ama inatçıdır ve bir evliliğe razı olmaz. Koç'un bir aşk evliliği olması muhtemeldir ve eşleri ile birlikte olmaktan her zaman kutsanmış hissederler. Bununla birlikte, Koç, evliliklerinin başlangıcında zamanla düzelebilecek kayalık bir ilişkiden muzdarip olabilir.

evlilikler.jpg

ZORU SEVEN TERAZİ BURÇLARI KENDİLERİNİ SEVEN BİRİSİNİ MUTLAKA BULACAKLARDIR

Terazilerin de aşk evlilikleri olması muhtemeldir. Teraziler en zor olanı sever ve onları aynı şekilde seven bir eş bulurlar. Mutlu ve sevgi dolu bir evlilik söz konusu olduğunda şanslılar. Teraziler aşk evliliklerinde en iyi zamanlarını yaşayabilirler ve aşkları ancak zamanla çiçek açar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN