Çağatay Ulusoy rekor kırdı! Bölüm başı ücreti dudak uçuklattı: Kıvanç Tatlıtuğ'u solladı!

Çağatay Ulusoy rekor kırdı! Bölüm başı ücreti dudak uçuklattı: Kıvanç Tatlıtuğ'u solladı!

2017 yılından bu yana televizyon dizilerinde rol almayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisinde kazanacağı ücretle rekor kırdı. Ünlü oyuncunun kazanacağı ücretle dudak uçuklattı.

2017 yılında SHOW TV ekranlarında izleyiciyle buluşan 'İçerde' dizisinde rol alan ve söz konusu tarihten bu yana televizyon dizilerinde rol almayan ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy, sürpriz bir karara imza atarak 6 yıl aradan sonra televizyon dünyasına geri döndü.

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak olan 'Gaddar' dizisiyle anlaşan Çağatay Ulusoy, bölüm başı ücretiyle rekor kırdı.

Son dönemde ağırlıklı olarak dijital projelerde rol Çağatay Ulusoy, televizyon dünyasına dönme kararı aldı. 6 yıl aradan sonra televizyon dizisinde rol alacak olan ünlü oyuncunun dizide bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Çağatay Ulusoy, Gaddar dizisiyle yaptığı anlaşmayla Türkiye’nin en pahalı oyuncusu oldu. Ünlü oyuncunun söz konusu diziden bölüm başına alacağı ücret belli oldu.

Ay Yapım’ın merakla beklenen yeni dizisi Gaddar'da Levent karakterine hayat verecek ünlü oyuncu, bölüm başına alacağı ücretle rekor kırdı.

Çağatay Ulusoy, 2 milyonu aşan bir ücret kazanacak. Böylece Çağatay Ulusoy, Aile dizisinde 1,5 milyon kazanan Kıvanç Tatlutuğ’u geride bırakarak bir ilke imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN