Camdaki Kız'da olay yaratan sahne: Nalan ve Hayri sonunda yakayı ele verdi! İkiliyi öyle bir isim yakaladı ki...

Camdaki Kız'da olay yaratan sahne: Nalan ve Hayri sonunda yakayı ele verdi! İkiliyi öyle bir isim yakaladı ki...

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Camdaki Kız'da dün akşam yer yerinden oynadı. Yeni bölümüyle izleyicilerin nefesini kesen dizide Nalan sonunda yakayı ele verdi. Heyecan dolu bölümde Hayri ve Nalan öpüşürken otoparkta yakalandılar. Dizinin bölümü o sahnede noktalanırken Nalan ve Hayri'yi kimin yakaladığı merak konusu oldu. Herkes yakalayan ismin Muzo olduğunu sanıyor ancak o değil. Bakım kim yakalamış?

Başrollerini Nur Sürer, Burcu Biricik, Cihangir Ceyhan ve Feyyaz Şerifoğlu'nun paylaştığı Camdaki Kız dizisinde dün akşam nefesler tutuldu. Yeni bölümüyle herkesi ekran başına kilitleyen Camdaki Kız'da Nalan ve Hayri'nin yakınlaşması geceye damga vurdu. Bir anda öpüşen ikiliyi ise sürpriz bir isim yakaladı. Peki Nalan ve Hayri'yi kim yakaladı? Herkes Muzo'nun yakaladığını düşünüyor ancak o değil. Duyunca şok olacaksınız. İşte detaylar...

Dün akşam yeni bölümüyle izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatan Camdaki Kız dizisinde yaşananlar ağızları açık bıraktı. Nalan ve Hayri iyice yakınlaştı. Ancak yakayı ele verdiler.

BEBEK HABERİ HAYRİ'Yİ ÇILDIRTTI

Yeni bölümde evde kahvaltı yapan ikilinin yasak aşkı iyice körüklendi. Fakat Sedat'ın Nalan'ı akşam yemeğine çıkarması Hayri'yi sinirden çıldırttı. Feride'nin planlamasıyla yemeğe çıkan Sedat ve Nalan arasında ipler iyice gerildi. Sedat'ın magazincilere bebek haberi vermesi Hayri'yi iyice sinirden çıldırttı. Yasak aşkta ipler koptu.

kmffdf-5.jpg

HAYRİ VE NALAN ÖPÜŞÜRKEN YAKALANDI!

Dizinin final bölümünde Hayri ve Nalan otoparkta daha fazla dayanamayarak öpüştüler. O anda ise biti tarafından yakalandılar. Herkes o ismin Muzo olduğunu düşünüyor ancak o değil. İsmi duyunca şok olacaksınız. Peki Nalan ve Hayri'yi kim yakaladı?

İKİLİYİ ÖYLE BİR İSİM YAKALADI Kİ...

İzleyiciler yakalayan kişinin Muzo olduğunu düşünse de değil. Alınan bilgilere göre Hayri ve Nalan'ı yakalayan kişinin Cana olduğu öğrenildi. İşte dananın kuyruğu da orada kopacak. Çünkü Cana her şeyi Nalan'a anlatacak. Sedat'tan bebek beklediklerini de söyleyecek.

kmfdfdfd-73.jpg

FRAGMAN YAYINLANDI DANANIN KUYRUĞU KOPUYOR

Herkes yaşanan bu olayı konuşup araştırırken Camdaki Kız dizisinin 57.bölüm fragmanı da Kanal D'nin resmi youtube kanalında yayınlandı. Yayınlanan fragmanda ise şu açıklamalar yapıldı:

Sedat, Nalan'la gazetecilere mutluluk pozları verirken, bebek haberi gündeme bomba gibi düşüyor. Gülcihan, Feride'nin Nalan'ın öz annesi olmadığını bildiğini Feride'ye söylüyor. Hayri ise korku içinde Nalan'a hamile olup olmadığını soruyor. Selen şüphelerini Muzo ile paylaşıyor. Sedat'la Nalan'ı el ele gören Hayri bozuluyor. Hayri'nin gönlünü almak isteyen Nalan onu öpüyor ve o anlar bir kişi tarafından görülüyor!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN