Camdaki Kız'ın kaderi o isme bağlı! Kadroya dahil olacak: Tüm bilinenleri değiştirecek

Camdaki Kız'ın kaderi o isme bağlı! Kadroya dahil olacak: Tüm bilinenleri değiştirecek

Perşembe akşamlarının popüler dizisi Camdaki Kız'ın 76. bölümü yayınlanacak. Dizi, sevilen karakterleri ve heyecan dolu sahneleriyle final yapacak. İzleyiciler, Laz Kızı'nın etkileyici performansını izleme fırsatı bulacaklar. Ayrıca, Hayri'nin kaderini belirleyecek karakterin kimliği de ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Camdaki Kız dizisine yeni bir isim katılıyor. Ünlü şarkıcı Alya, Laz Kızı karakterine hayat verecek ve dizinin kaderini belirleyecek. Alya'nın oyunculuk yeteneği de artık adından söz ettirmeye başlıyor. Daha önce birçok önemli isimle rol için görüşüldü ve sonunda seçilen isim Alya oldu.

CAMDAKİ KIZ FİNALİ BELLİ OLDU

camdaki kız

Camdaki Kız dizisinin finalinde büyük sürprizler olacak. Kitaba göre, Nalan (Burcu Biricik) ve Hayri'nin (Cihangir Ceyhan) ilişkisi, Hayri'nin eşi Türkan'la (Hivda Zizan Alp) boşanamayınca çıkmaza girer. Bu sırada belalı karakter Laz Kızı, Hayri'nin hayatına girer ve olaylar kontrol dışına çıkar.

Laz Kızı, Hayri'nin umutla bağlandığı Nalan ve Türkan'ın arasındaki çekişmeyi kaldıramaz ve sonunda Hayri'yi silahla vurarak öldürür. Dizinin finalinde ise, olayların nasıl şekilleneceği, Hayri'nin ölüp ölmeyeceği ve Nalan'ın Sedat'a geri dönüp dönmeyeceği merak konusu olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN