Canan Karatay pürüzsüz cildin sırrını verdi! Kusursuz bir cilt için her gün bunu kullanın: Her evde bulunuyor

Canan Karatay pürüzsüz cildin sırrını verdi! Kusursuz bir cilt için her gün bunu kullanın: Her evde bulunuyor

Prof. Dr. Canan Karatay, pürüzsüz bir cilt için sırrı paylaştı! Bu ürün herkesin evinde mutlaka bulunuyor! Kusursuz bir cilt için her gün yüzünüzü bununla yıkayın! Etkisine inanamayacaksınız...

Ünlü doktor Prof. Dr. Canan Karatay, sağlıklı yaşam önerileriyle tanınan bir isimdir. Bu kez, kusursuz bir cilt için önerdiği doğal bir sabunu paylaşıyor. Karatay'a göre, güzel bir cilt ve sağlıklı saçlar için vazgeçilmez bir ürün olan bu sabunu mutlaka denemelisiniz.

ZEYTİNYAĞLI SABUNUN CİLDE FAYDASI

zeytinyagli-sabun-faydalari.jpg

Prof. Dr. Canan Karatay'ın önerdiği mucizevi sabun, zeytinyağlı sabun olarak biliniyor. Yeşil kalıp sabunun cilde birçok faydası olduğunu belirten Karatay, pürüzsüz bir cildin sırrının bu sabunda gizli olduğunu ifade ediyor. Zeytinyağlı sabun, doğal ve saf bir yapıya sahiptir, içerisinde zararlı kimyasallar bulunmaz.

Zeytinyağlı sabun, cildi derinlemesine temizler ve doğal yağ dengesini korur. Aynı zamanda cildi nemlendirir ve yumuşacık yaparak kuruluğun önüne geçer. Antioksidan açısından zengin olan bu sabun, erken yaşlanma belirtilerini azaltmada etkili olabilir.

SİVİLCE VE AKNELİ CİLTLER İÇİN UYGUN

zeytinyagli-sabun-faydalari-2.webp

Doğal antiseptik özelliklere sahip olan zeytinyağlı sabun, özellikle sivilce ve akneli ciltler için uygundur. Ayrıca cilt rengindeki eşitsizlikleri giderir ve cilt tonunu eşitler. Sivilcesiz, pürüzsüz ve kusursuz bir cilt için zeytinyağlı sabunun düzenli kullanımının önerildiği belirtiliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN