Canlı yayında dehşet! Esra Erol’un bile kanı dondu… Her şey bir anda oldu

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da son yaşananlar akıllara durgunluk verdi. Erdi Harmancı ve ve Gamze Eler arasında geçen tartışma bir anda fitillendi. Sinirler tavan yapınca olanlar oldu. Gamze yerinden ok gibi fırlayarak Erdi'nin üstüne doğru koştu. Esra Erol ne yapacağını şaşırdı. stüdyoda bir anda ortalık karıştı. Bakın Esra Erol'da neler olmuş?

Her yeni bölümüyle izleyicileri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da sular durulmuyor. Stüdyoya gelen Erdi Harmancı ve Gamze Eler arasında yaşanan tartışmanda bir anda ateşlendi. Sinirlerine daha fazla hakim olamayan Gamze Eler yerinden ok gibi fırlayarak Erdi'ye saldırdı. O anları şaşkınlıkla izleyen Esra Erol ne yapacağını şaşırdı. Ortalık savaş alanına döndü. İşte detaylar...

HEM KIZINI HEM YEĞENİNİ KAÇIRDI

Kızı Gamze Eler'in kayıp olduğunu öne üsren Nergiz Çağlak, Esra Erol'dan yardım istedi. Canlı yayına gelen Nergiz Çağlak, kızının Erdi Harmancı tarafından kaçırıldığını öne sürdü. "Erdi önce Gamze'nin kuzeni Cansu'yu, sonra kızım Gamze'yi kaçırdı" diyen Nergiz Hanım, iddialarıyla ortalığı birbirine kattı.

ghhghg-4.jpg

EVLİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Olayın perde arkasını çözmeye çalışan Esra Erol ise Erdi Harmancı'nın evli olduğunu ortaya çıkardı Harmancı'nın evli olduğunu ve 2 çocuk sahibi olduğunu söyleyen Esra Erol, "Dini nikahlı eşini ve çocuğunu bırakıp başka bir şehirde, başka birine kaçtı. Sonra o kıza resmi nikah yapmıştı" ifadelerini kullandı.

gfgfgf-55.jpg

ŞANTAJ YAPTIĞINI İDDİA ETTİ

Ekiplerin yoğun çabası sonrası Gamze bulundu. Sütüdyoya getirilen Gamze, Erdi ile yüzleşti. Gamze, Erdi'nin kendisine şantaj yaptığını iddia ederek Erdi'yi suçladı. Erdi ise üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. Bu sırada küfürler hava uçuştu.

b45.jpg

CANLI YAYINDA BİRBİRLERİNE GİRDİLER

İkili arasındaki iplerin daha da gerilmesinin ardından yerinden ok gibi fırlayan Gamze, Erdi'ye saldırdı. Bu anlarda arada kalan Esra Erol'da ne yapacağını bilemedi. Ünlü sunucunun sessiz bir şekilde Gamze'ye müdahale edilmesini beklediği görüldü. Gamze sakinleştikten bir süre sonra bu sefer de Erdi'ye sert cisim fırlattı. Tarafların yatıştırılmasının ardından programa devam edilebildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN