Çaycı Hüseyin’in yeni imajını görenler şok oldu! Eski halinden eser yok: Alpaslan Özmol o haliyle hayranlarını şaşırttı

Çaycı Hüseyin’in yeni imajını görenler şok oldu! Eski halinden eser yok: Alpaslan Özmol o haliyle hayranlarını şaşırttı

Bir zamanlara damga vuran Çocuk Duymasın dizisinin dikkat çeken karakterlerinden Çaycı Hüseyin’in yeni imajını görenler şok oldu. Ünlü oyuncunun eski halinden eser kalmayan o imajına yorum yağdı…

Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakterini canlandıran ve ‘Çaylar’ repliğiyle herkesin hafızasında yer edinen Alpaslan Özmol imaj tazeledi. Yeni imajını sosyal medyadan paylaşan Özmol’u görenler ise şaştı kaldı.

ÖZMOL’UN YENİ İMAJI ŞAŞIRTTI

Son olarak ATV’de yayınlanan Kuruluş Osman dizisinde Gürbüz Alp karakteriyle yer alan oyuncu imajını değiştirdiğini sosyal medyadan yaptığı paylaşımla duyurdu.

cayci-huseyin.png

Saçlarını uzatan oyuncuya takipçilerinden “Hiç değişmemiş”, “Yeni saçlar yakışmış”, “Gonca Vuslateri’ye benzemiş” gibi yorumlar geldi.

ALPASLAN ÖZMOL KİM?

27 Şubat 1976’da Almanya Hamburg’da dünyaya gelen Özmol, ortaokulda yaşadığı zorluklar nedeniyle okulu bırakmak zorunda kaldı. Bir süre turizm sektöründe çalıştıktan sonra çevresinin destekleriyle 1993’te Bursa Devlet Tiyatrosu’na katıldı ve 11 oyunda rol aldı.

cayci-huseyin-son-hali.png

1999 yılında ekran macerasına başlayan Ayrılsakta Beraberiz dizisiyle televizyon dünyasına giriş yapan Özmol, ardından birçok projede yer aldı. Oyuncu özellikle Çocuklar Duymasın dizisinde canlandırdığı Çaycı Hüseyin karakteriyle hafızalara kazındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN