Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunu açıkladı

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunu açıkladı

Erşan Kuneri dizisinin hazırlıklarını sürdüren Cem Yılmaz, İstanbul Levent'teki ofisinin önünde magazin muhabirleriyle ayaküstü sohbet etti. İşte, Erşan Kuneri dizisi hakkında son durum...

Cem Yılmaz'ın 'GORA' ve 'Arif v 216' sinema filmlerinde yer alan yan karakter Erşan Kuneri'yi konu edinen dizisinin cast çalışmaları tamamlandı. Dizide rol alacak oyuncularla bir araya gelen ünlü komedyen, kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

"Bugün oyuncu arkadaşlarımla okuma provası yaptık" diyen Cem Yılmaz, "Setler zaten çok karışık. Herkes dikkatli çalışmaya çalışıyor ama neticede pandemiden dolayı herkes normalinden daha dikkatli davranmak zorunda. Arkadaşlarımızdan bazılarının devam eden setleri olduğu için bizim takvimimiz 15 Haziran'da başlıyor. Eylül'e kadar da çalışacağız" ifadelerini kullandı.

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

"Biz aslında 2022'ye hazırlanıyoruz" şekliden konuşan komedyen, sözlerine şöyle devam etti: "Erşan Kuneri aşağı yukarı 320 dakika, baya teferruatlı" dedi.

Online platform Netflix'te yayınlanacak dizinin kadrosunu da açıklayan Cem Yılmaz, "Ben, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak ve Nilperi Şahinkaya" dedi ve ekledi: "Çok yetenekli insanlar hepsi. Güzel bir şey çıkacağına eminim diyebilirim."

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ KONUSU NE?

Senaryosunu Cem Yılmaz'ın yazdığı Erşan Kuneri dizisinin çekimleri 2021 yılı içerisinde haziran ayında başlayıp eylül ayında tamamlanacak. Dizinin 2022 yılının ilk aylarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Film yapımcısı karakter Erşan Kuneri'nin 1975-78 yılları arasında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak. Online platform Netflix'te yayınlanacak dizinin ikinci sezonunun ne zaman ekranlara geleceğine dair şimdilik bir bilgi bulunmuyor.

0920201143458210127.jpg

ERŞAN KUNERİ DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Yapımcılığını Cem Yılmaz'ın üstlendiği Erşan Kuneri dizisi oyuncu kadrosunda; Zafer Algöz, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya gibi isimler yer alacak. Erşan Kuneri karakterini Cem Yılmaz oynayacak.

ERŞAN KUNERİ KİMDİR?

GORA filminde 'film yapımcısı' mesleğiyle tanınan hayali karakter Erşan Kuneri, Arif v 216 filminde de Kay Kay adlı eğlence mekanının sahibi olarak yer aldı. Erşan Kuneri karakteri GORA filminde yaklaşık 10 dakika, Arif v 216 filminde ise 15 dakika süreyle ekrana geldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN