Erşan Kuneri dizisinden ilk fotoğraf geldi

Erşan Kuneri dizisinden ilk fotoğraf geldi

Cem Yılmaz, merakla beklenen dizisi Erşan Kuneri'den ilk fotoğrafı "Erşan 1981" notuyla paylaştı. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Komedyen Cem Yılmaz sosyal medya hesaplarında, Netflix'te yayınlanacak olan yeni dizisi Erşan Kuneri'den ilk fotoğrafı paylaştı. Yılmaz, gönderisine "Erşan 1981" notunu düştü.

8 BÖLÜMDEN OLUŞACAK

"G.O.R.A." ve "Arif V 216" filmlerinde yer alan karakter Erşan Kuneri'nin 1970'lerin sonu ve 1980'lerin başında yaşadıklarını konu alacak dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

photo-2021-06-18-16-02-18.jpeg

Sitcom tarzında olacak dizide Cem Yılmaz'ın yanı sıra Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Uraz Kaygılaroğlu, Zafer Algöz ve Merve Dizdar rol alacak. Geçtiğimiz haftalarda konuyla ilgili açıklama yapan Cem Yılmaz, "Her bölümde farklı hikayeler olacak. Oyuncu kadromuz da çok güzel. Yolda geçen birkaç sahnemiz var. Kalan sahnelerimiz İstanbul'da.İbrahim Selim ve Necip Memili de kadroda olacak" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN