Çiftçiler dikkat az zaman kaldı! Mazot destekleri devam ediyor, o tarihe kadar başvurmayanlar alamayacak

Çiftçiler dikkat az zaman kaldı! Mazot destekleri devam ediyor, o tarihe kadar başvurmayanlar alamayacak

Çiftçilerin merakla beklediği mazot desteği ile ilgili açıklamalar peş peşe geldi. 2023 yılında mazot desteği ne kadar olacağı merak edilirken başvuruları nasıl yapıldığı da araştırılmaya devam ediyor. İşte çiftçi destekleri hakkında merak edilen tüm detaylar...

Çiftçiler için yapılan pek çok farklı destek kampanyası gündemde yer alırken mazot desteği en çok araştırılan kampanyaları arasında göze çarpıyor. Çiftçilere Katkı sağlamak ve tarımsal üretimi desteklemek amacıyla yapılan ödemeler birçok kişinin yüzünü güldürüyor. Mazot desteği hakkında açıklamalar peş peşe gelirken Ankara Büyükşehir Belediyesi başvurularının başladığını duyurdu. İşte çiftçi destekleri hakkında merak edilen tüm detaylar.


MAZOT DESTEĞİ İÇİN BAŞVURULARIN NASIL YAPILIR?


Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama kapsamında kırsal kalkınmaya destek sağlamak isteyen çiftçilere mazot desteği verileceği açıklandı. Mazot desteği için başvuru yapmak isteyen çiftçilerin 2 Ocak 2023 tarihi ile 29 Ocak 2023 tarihi arasında başvuru yapabileceği belirtildi.

ciftci-destek-basvurulari-1.jpg

BAŞVURU DETAYLARI AÇIKLANDI


Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin mazot desteği hakkında yaptığı açıklamalar yakından takip ediliyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla çiftçilerin Çiftçi Belgesi ve Traktör Ruhsatı ile kampanyaya başvuru yapabileceği belirtildi. Başvuru yapacak olan Çiftçiler https://baskenttarim.ankara.bel.tr/Login adresi üzerinden kimlik numaraları ve şifreleri ile başvuru işlemlerini gerçekleştirebilir. Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan paylaşımda yer alan ifadeler şu şekildedir:


”Kırsal kalkınmaya destek amacıyla çiftçilerimize sağladığımız “Mazot Desteği” için başvurular başladı. 29 OCAK tarihine kadar yerli üreticilerimiz, ‘Çiftçi Belgesi ve Traktör Ruhsatı’ ile başvurularını yapabilirler.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN