Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı!

Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı!

TikTok fenomeni Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç dükkanına gelen kadın müşterileriyle yaptığı danslarla gündem olmaya devam ediyor. 'Kalbimsin' şarkısıyla müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı. Esmer güzelini tuttuğu gibi arka tarafa götürüp... İzleyenlerin ağzı açık kaldı. Eşin sakın bunu görmesin! İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündem olan o dans videosu...

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, dükkanına gelen müşterilerle ortalığı karıştırmaya devam ediyor. TikTok'tan dans videoları paylaşarak fenomen olan Çılgın Dondurmacı, son videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Esmer güzelini tuttuğu gibi arka tarafa götürüp... İzleyenler şok geçirdi. Eşin sakın bu kareyi görmesin! Seni bulduğu yerde parçalar.

ghgh-31.jpg

TikTok'ta çektiği dans videoları ile 18 milyon takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı'nın Ahlaa Habibti ve Kalbimdesin isimli iki şarkısı bulunuyor. Genelde kadın müşterileriyle dans eden Çılgın Dondurmacı, son videosu ile gündeme bomba gibi düştü.

ESMER GÜZELİNİ KOLUNDAN TUTTUĞU GİBİ... ELİN SAKIN GÖRMESİN!

Derin yırtmaçlı elbiseli esmer güzeli ile dans eden Çılgın Dondurmacı, öyle bir şey yaptı ki görenler şaştı kaldı. Dekolteli kıyafetiyle dans eden kadın müşterinin dansına dayanamayan Çılgın Dondurmacı, esmer güzelini arka tarafa götürdü. O anları izleyenler ise şaştı kaldı.

gfgfgf-2023-11-03t120929-433.jpg

ÇILGIN DONDURMACI KİMDİR?

Çılgın dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, 1982 yılında Hatay Antakya’da dünyaya gelmiştir. Mehmet Dinç, 2004 yılında MKÜ İşletme Enformatiği alanından mezun olmuştur.Kahramanmaraş Dondurmacısı olarak iş hayatını sürdüren ve sosyal medya fenomeni olarak yaşamına devam eden Mehmet Dinç, yerli yabancı pek çok vatandaşın ilgisiyle karşılaşıyor. Bir dönem inşaatlarda çalışan Mehmet Dinç, pastanecilik geçmişine de sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN