Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Sarışın güzele yaptığı herkesin ağzını açık bıraktı: Eşin sakın bunu görmesin!

Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Sarışın güzele yaptığı herkesin ağzını açık bıraktı: Eşin sakın bunu görmesin!

Çılgın Dondurmacı lakabıyla nam salan Mehmet Dinç, TikTok'ta çektiği dans videoları ile gündemden düşmek bilmiyor. 'Kalbimsin' şarkısı ile dükkanına gelen müşterilerle dans eden ve o anları sosyal medya hesaplarından paylaşan Çılgın Dondurmacı, yeni videosu ile gündeme bomba gibi düştü. Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Sarışın güzele yaptığı herkesin ağzını açık bıraktı. Eşin sakın bu görüntüleri görmesin. İşte Çılgın Dondurmacı'nın gündem olan o videosu...

TikTok'ta çektiği dans videoları ile milyonlarca takipçiye ulaşan Çılgın Dondurmacı, Antalya'da bulunan dükkanından fırtınalar estirmeye devam ediyor. Dükkanına gelen müşterilerle 'Kalbimsin' şarkısı eşliğinde dans eden Çılgın Dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, son videosu ile herkesin ağzını açık bıraktı. Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı! Sarışın güzele yaptığı herkesin ağzını açık bıraktı. Görenler şaşıp kaldı. Eşin sakın bu görüntüleri görmesin!

Tiktok’ta ise 18,4 milyon takipçiye sahip olan Çılgın Dondurmacı son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Dükkanına gelen sarışın güzelle yaptığı dans büyük ses getirdi.

ÇILGIN DONDURMACI BU SEFER SINIRI FENA AŞTI

Dükkanına gelen sarışın güzelle dans eden Çılgın Dondurmacı bu sefer sınırı fena aştı. Kadın ile tezgah önünde dans eden Çılgın Dondurmacı, öyle bir şey yaptı ki...

hghgh-100.jpg

SARIŞIN GÜZELİN ZORLA KOLUNDAN TUTUP...

Çılgın Dondurmacı meraklı kalabalığın önünde sarışın müşterisiyle yaptığı dans herkesi büyüledi. Öyle ki sarışın müşterisinin kıvrak hareketleri ve muhteşem kıvrak dansına dayanamayan Mehmet Dinç sınırı zorladı. Kadının kolundan tuttuğu gibi arkaya götürdü. Yaptığı bu hareket izleyenlerin ağzını açıkta bıraktı.

ghgh-28.jpg

ÇILGIN DONDURMACI KİMDİR?

Çılgın dondurmacı lakaplı Mehmet Dinç, 1982 yılında Hatay Antakya’da dünyaya gelmiştir. Mehmet Dinç, 2004 yılında MKÜ İşletme Enformatiği alanından mezun olmuştur.Kahramanmaraş Dondurmacısı olarak iş hayatını sürdüren ve sosyal medya fenomeni olarak yaşamına devam eden Mehmet Dinç, yerli yabancı pek çok vatandaşın ilgisiyle karşılaşıyor. Bir dönem inşaatlarda çalışan Mehmet Dinç, pastanecilik geçmişine de sahiptir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN