Dalış resminin içine gizlenmiş 3 mantık hatasını bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Dalış resminin içine gizlenmiş 3 mantık hatasını bulanların IQ'su en az 140 çıkıyor! Şimdi zekanı test et

Zeka testi: Bu eğlenceli bulmacada, tüplü dalış resminin içindeki 3 gizli hatayı bulmaya çalışın. 13 Saniyede 3 hatayı fark edebilir misiniz?

Eğlenceli oyunlar ve bulmacalar çözmekten hoşlanıyorsanız, bu zeka oyunu tam size göre! Zeka oyunları, zihninizin yaratıcı tarafını kullanmanızı ve beyninizin farklı çalışmasını sağlar. Bu tür bir beyin bulmacası, basit bir bilmeceye eğlenceli bir unsur ekleyerek daha ilginç hale getirir. Cevaba ulaşmak için alışılmışın dışında düşünmeniz ve bulmacayı biraz farklı bir şekilde analiz etmeniz gerekiyor. Bu yüzden, tüplü dalış resminin içine gizlenmiş 3 hatayı görmeniz gereken ilginç bir zeka oyunu bulduk.

1-010.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HATALARI BULABİLİR MİSİN?

Yukarıdaki resimde, tüplü dalış resminin içine gizlenmiş 3 hatayı bulmanız gerekiyor. Görselde su altı dalışı etkinliği yapan bir erkek ve bir kadını görebilirsiniz. Solunum gazı içeren bir dalış silindiri olan solunum ekipmanı kullanıyorlar. Denizin altında, dalgıçların çevresinde çeşit çeşit balıklar ve bitkiler bulunuyor.

Ancak, resmin içinde gizlenmiş 3 hata var. Cevap oldukça basit ama zor olduğu için soruyu cevaplamadan önce resme dikkatlice bakmanız gerekmektedir. Bir uyarı olarak, bu zeka oyununun cevapları sorunun hemen altında verilmiştir, bu yüzden fazla ileri kaydırıp hile yapmadığınızdan emin olun.

GİZLİ HATALARI GÖRDÜN MÜ?

Bu beyin bulmacasında, tüplü dalış resmindeki dört hatayı belirlemeniz gerekiyor. Şimdi, yakından bakın ve size yanlış gelen herhangi bir şey olup olmadığını belirlemeye çalışın. Yanlış bir şey fark ettin mi? İlk başta, resimdeki her şeyin doğru olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak birkaç dakika sonra, resimdeki asıl hatayı tespit edebilirsiniz.

ZEKA BULMACASI CEVABI

İşte tüplü dalış fotoğrafında gizlenen 3 hata:

1. Kadın dalgıcın sırtında solunum tüpü yerine şişe var.
2. Yunusun tek yüzgeci vardır.
3. Denizin altında bir kelebek var

2-012.jpg

Bu bilmece biraz zordu ama çözmek için daha az zamana ihtiyaç duyduğu için basitti. Bu tür zeka oyunları, matematik becerileri gerektirmez, ancak basit bir bilgi ve yanal düşünme testidir. Ancak, cevabı birkaç dakika içinde anladığınızda kesinlikle harika hissettiriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN