Danilo MasterChef'te neden yoktu? MasterChef'ten ayrıldı mı?

Danilo MasterChef'te neden yoktu? MasterChef'ten ayrıldı mı?

Tv 8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Danilo Zanna yoktu. İzleyici de merak uyandıran bu durum akıllara 'Danilo MasterChef'ten ayrıldı mı?' sorularını getirdi. Mehmet Yalçınkaya, çok geçmeden konuya açıklık getirdi.

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri koltuğunda yer aldığı MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Danilo Zanna'nın çekimlerin yarısında olmaması izleyicilerin kafaları karıştırdı.

master-cheffffff.jpg

"ÖZEL BİR DURUMDAN DOLAYI GİTTİ"

Danilo Zanna'nın çekimi yarıda bırakıp gitmesinin nedenini Mehmet şef açıkladı. Yalçınkaya, "Danilo şef çok özel bir durumdan dolayı gitmek zorunda kaldı. Birlikte devam edeceğiz" diyerek soru işaretlerine son noktayı koydu.

danilo-zanna.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN