'Davul bile dengi dengine' diyerek asgari ücretli çalışanları aşağılamıştı: Selen Görgüzel özür diledi!

'Davul bile dengi dengine' diyerek asgari ücretli çalışanları aşağılamıştı: Selen Görgüzel özür diledi!

"Davul bile dengi dengine. adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum" sözleriyle asgari ücretli çalışanları hedef alan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, infial yaratan açıklamaları sonrasında özür diledi.

24 Nisan 2014'te İtalya'nın başkenti Roma'da ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile dünyaevine giren ancak geçtiğimiz Mart ayında Hamdi Alkan'dan boşanan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz günlerde asgari ücretli çalışanları hedef alan açıklamalarda bulunarak asgari ücretli çalışanların tepkisini toplamıştı. Tepkilere dayanamayan ünlü oyuncu, olay yaratan açıklamaları nedeniyle özür diledi.

Daha önce vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini açıklayan ünlü oyuncu sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını belirterek "fakir bir erkekle" asla birlikte olmayacağını açıklamıştı. Selen Görgüzel son olarak ise "hesabı bana ödetecek erkeğin kafasına masayı geçiririm!" açıklamasında bulunarak asgari ücretli çalışanları hedef alan söylemlerde bulunmuştu.

selo3.webp

"HESABI BANA ÖDETECEK ERKEĞİN..."

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Tamer Levent ve ünlü yazar Ayşe Kulin ile bir lansmana katılan Selen Görgüzel, hemcinslerini kızdıran açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti.

"Hesabı erkek öder" tartışması hakkında konuşan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde "Hesabı tabii ki erkek ödeyecek, yakışık alan budur. Eve misafir gelince de kahveyi kadın ikram eder, bu görsel olarak daha güzel duruyor. Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar, mesela hemcinslerimin 'Bayan' demeyin takıntısını anlamıyorum ve çok saçma buluyorum. Biriniz kadın biriniz erkek olsun doğamıza göre yaşayalım artık. Ben biriyle yemeğe çıktığımda hesabı bana ödetecek erkeğin kafasına masayı geçiririm!" demişti.

selo2.webp

ASGARİ ÜCRETLİ ÇALIŞANLARI AŞAĞILAMIŞTI

Son olarak Akmerkez’de objektiflere yakalanan ünlü oyuncu, asgari ücretli çalışanları hedef almıştı.

Selen Görgüzel kendisine yöneltilen “Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz” sorusunu “Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götüremezse gururu kırılır. O yüzden davul bile dengi dengine. Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olmalı. Masaya yumruğunu vuran, adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum.” şeklinde yanıtlamıştı.

ÖZÜR DİLEDİ

Ünlü oyuncunun bu açıklamaları asgari ücretli çalışanların tepkisini toplarken Selen Görgüzel, olay yaratan açıklamaları sonrasında asgari ücretli çalışanlardan özür diledi.

asgari-ucretli-sevgili-benimle-yasayamaz-dedigi-15515322_1284_m

Görgüzel, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Asgari ücretle hayatını idame ettirmeye çalışan tüm emekçi kardeşlerimden, büyüklerimden, dostlarım ve arkadaşlarımdan özür dilerim. Maalesef yanlış anlaşıldım. Açıklamam asla sizi rencide etmek amaçlı değil, aksine hayat şartlarının ne kadar zor olduğunun altını çizmek amaçlı yapılmış bir söylemdi. Bizlerin icra ettiği meslek gereği yapmamız gereken harcamalar, yatırımlar, bulunmamız gereken ortamlar için belli kazanç grubu insanlar bile zorlanırken benim mücadelem için de o şartlarda yanımda olacak kişi üzülebilir, kendini kötü hissedebilir demek istemiştim. Takdir sizin."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN