'Erkeğin kafasına masayı geçiririm' demişti! Selen Görgüzel bu kez asgari ücretli çalışanları hedef aldı! "Davul bile..."

'Erkeğin kafasına masayı geçiririm' demişti! Selen Görgüzel bu kez asgari ücretli çalışanları hedef aldı! "Davul bile..."

Geçtiğimiz günlerde hemcinslerinin tepkisini toplayan açıklamalara imza atan ünlü yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel, bu kez de asgari ücretli çalışanların tepkisini toplayan açıklamalara imza attı.

8 yıl evli kaldığı ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile geçtiğimiz Mart ayında boşnan ünlü oyuncu Selen Görgüzel, vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini açıklayarak adından söz ettirmişti. Ünlü oyuncu son olarak ise hemcinslerini hedef alan açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti. Selen Görgüzel bu kez de asgari ücretli çalışanları hedef aldı.

Ünlü yönetmen Hamdi Alkan'dan ayrıldıktan sonra dikkat çekici açıklamalarıyla gündeme gelen Selen Görgüzel, birkaç ay önce sünnet derisinden cilt bakımı yaptırdığını, vücuduna ayı kanı enjekte etmek istediğini ve "fakir bir erkekle" asla birlikte olmayacağını söylemişti.

selo2.webp

"ERKEĞİN KAFASINA MASAYI GEÇİRİRİM!"

Geçtiğimiz günlerde usta oyuncu Tamer Levent ve ünlü yazar Ayşe Kulin ile bir lansmana katılan Selen Görgüzel, hemcinslerini kızdıran açıklamalarda bulunarak dikkatleri üzerine çekmişti.

"Hesabı erkek öder" tartışması hakkında konuşan ünlü oyuncu, geçtiğimiz günlerde "Hesabı tabii ki erkek ödeyecek, yakışık alan budur. Eve misafir gelince de kahveyi kadın ikram eder, bu görsel olarak daha güzel duruyor. Zaten kadın-erkek dengesini şaşırttılar, mesela hemcinslerimin 'Bayan' demeyin takıntısını anlamıyorum ve çok saçma buluyorum. Biriniz kadın biriniz erkek olsun doğamıza göre yaşayalım artık. Ben biriyle yemeğe çıktığımda hesabı bana ödetecek erkeğin kafasına masayı geçiririm!" demişti.

selo3.webp

"DAVUL BİLE DENGİ DENGİNE"

Hürriyet gazetesinden Sait Durmaz'ın haberine göre; Akmerkez’de objektiflere yakalanan ünlü oyucu, asgari ücretli çalışanları hedef aldı.

Ünlü oyuncu kendisine yöneltilen “Asgari ücretle çalışan birisiyle sevgili olur muydunuz” sorusunu “Benimle yaşayamaz. Komplekse girer. Erkeksi duyguları rencide olur. İyi bir yere götüremezse gururu kırılır. O yüzden davul bile dengi dengine. Amazon kadını olduğum için erkek benden her konuda güçlü olmalı. Masaya yumruğunu vuran, adam gibi adam olsun. Vıttırı vızzık adamlar istemiyorum.” şeklinde yanıtladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN