Demet Evgar herkesi trolledi! Tüm Türkiye'yi heyecanlandıran paylaşım gerçek değilmiş: İşin aslı bakın ne çıktı

Demet Evgar herkesi trolledi! Tüm Türkiye'yi heyecanlandıran paylaşım gerçek değilmiş: İşin aslı bakın ne çıktı

Ünlü oyuncu Demet Evgar'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım '1 Kadın 1 Erkek' dizisinin yeniden başlayacağı şekline yorumlanmıştı. Ancak ünlü oyuncunun paylaşımının çok anlamlı bir amaca hizmet ettiği ortaya çıktı.

2008-2011 yılları arasında Tükmax, 2012-2013 arasında Star TV ve 2014-2015 arasında da Fox TV'de izleyiciyle buluşan bir dönemin reyting rekortmeni '1 Kadın 1 Erkek' dizisinde 'Zeynep Yıldırım' karakterini canlandıran Demet Evgar'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşım, efsane dizinin yeniden başlayacağı şeklinde yorumlanmıştı. Ancak gerçek herkesi şaşırttı.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan '1 Kadın 1 Erkek' dizisinde 'Zeynep Yıldırım' karakterini canlandırarak yıldızı parlayan ünlü oyuncu Demet Evgar, geçtiğimiz günlerde bir paylaşım yaparak "Yakında" ifadelerine yer verdi.

maxresdefault

BLU TV İDDİASI

Ünlü oyuncunun bu paylaşımı dizinin yeni bölümleriyle ekranlara geleceği şeklinde yorumlanırken, proje ile ilgili gerçek çok başka çıktı. Dizide başrolü paylaşan Demet Evgar ile Emre Karayel'in anlamlı bir proje için bir araya geldiği öğrenildi.

Kanada yapımı ‘Un gars, une fille’ dizisinden uyarlanarak hazırlanan '1 Kadın 1 Erkek' dizisinin eski bölümleri geçtiğimiz aylarda ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te yayınlamaya başlamış ve en fazla izlenen yapımlar arasında yer almıştı. Demet Evgar'ın paylaşımının ardından 1 Kadın 1 Erkek 2023'te Blu TV'de yayınlanacağı öne sürülmüştü.

Demet Evgar ve Emre Karayel’in iki gün önce yayınladıkları skecin çok anlamlı bir amaca hizmet ettiği ortaya çıktı. Sevilen ikilinin Birleşmiş Milletler Kadın Birimi’nin #shesaidno kampanyası için bir araya geldikleri ortaya çıktı.

25 Kasım Uluslarası Kadınlara Yönelik Şiddetle Mücadele Gününde, Birleşmiş Milletler Kadın Birimi İyi Niyet Elçisi Demet Evgar ve Unwomen Türkiye’nin ortak paylaşımıyla yayınlanan ikinci skeç ile yakın partner şiddetinin bilinmeyen türlerine değinildi.

Bir Kadın Bir Erkek' dizisinin geri döneceği iddia edilmişti; gerçek başka çıktı

"KADINLARA YÖNELİK ŞİDDETE SON DEMEK İÇİN..."

Demet Evgar ve Emre Karayel, kadınlara yönelik şiddetin bir insan hakları ihlali ve suç olduğuna dikkat çekerek, herkesi #SheSaidNo kampanyasına katılıp yakın partner şiddeti hakkında bilgilenmeye çağırdılar.

Bu sabah bir paylaşım daha yapan Demet Evgar, Emre Karayel ile yıllar sonra bir araya gelme nedenini açıklayarak şu ifadelere yer verdi:

"Kadınlara yönelik şiddete son demek için sevgili dostum Emre Karayel ile yıllar sonra bir araya geldik ve ve UN Women Türkiye'nin #SheSaidNo kampanyası için bu videoyu çektik. Siz de bize katılın, kadınlara yönelik şiddete hep birlikte hayır diyelim!"

1 KADIN 1 ERKEK HAKKINDA

2 Ekim 2008’de TürkMax’ta yayınlanmaya başlayan ‘1 Kadın 1 Erkek’, 2012 yılında Star TV’ye transfer oldu. Dizi, 8 Aralık 2013 tarihindeki yayınlanan 375’inci bölümüyle final yaptı. 11 Eylül 2014’te FOX’ta yeniden ekranlara dönen dizi, 8 Nisan 2015’te yayınlanan 416’ncı bölümüyle bir kez daha final yaptı.

1 Erkek 1 Kadın || 119. Bölüm Star - YouTube

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN