Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları belli oldu! 8 aylık evlilik ne zaman son bulacak?

Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çiftinin boşanma detayları belli oldu! 8 aylık evlilik ne zaman son bulacak?

28 Ağustos'ta görkemli bir düğünle evliliğe adım atan Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti sürpriz bir şekilde boşanma kararı aldı. 8 ay önce nikah masasına oturan ünlü çiftin boşanma programı belli oldu. 8 aylık evlilik ne zaman bitecek? İşte bu sorunun yanıtı.

28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'deki Six Senses Hotel’de yaza damga vuran görkemli bir düğünle dünyaevine giren Demet Özdemir- Oğuzhan Koç çifti boşanma kararı aldı. 8 ay önce dünyaevine giren çiftin boşanma detayları belli oldu.

Geçtiğimiz günlerde ortak bir açıklama yayınlayarak boşanma kararı aldıklarını duyuran ikili, yayınladıkları açıklamada "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

8 AYLIK EVLİLİK BAYRAM SONRASINDA BİTECEK

Ünlü çiftin boşanma detayları netlik kazandı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ünlü çiftin evliliği bayram sonrasında son bulacak.

Avukatlarına talimat veren ikili anlaşmalı şekilde boşanacak. Mahkemeye sunacakları dilekçede fikir ayrılıkları yaşadıklarını belirtecek olan ünlü çift, birbirlerinden hiçbir talepte bulunmayacak. Çiftin boşanma davasında gizlilik talep edeceği öne sürülürken ayrıca ikilinin boşanma davası için Beykoz Adliyesi ya da Büyükada'daki Adalar Adliyesi'ni tercih edeceği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN