Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un 8 aylık evliliği 8 dakikada bitti! Davada dikkat çeken tanık!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un 8 aylık evliliği 8 dakikada bitti! Davada dikkat çeken tanık!

Ağustos ayında dünya evine giren Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti 8 aylık evliliğini 8 dakika da sonlandırdı. Boşanma davasında tanıklık yapan o isim herkesi şaşırttı. Adalar Adliyesi Aile Mahkemesi'nde ortaklaşa açılan davada anlaşmalı olarak boşandılar. Demet Özdemir'in tek başına gittiği davaya takipçilerinden ''Helal olsun'' ifadeleri kullanıldı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisinin boşanma davasına herkesin tanıdığı o isim tanıklık yaptı. Aynı kaderi paylaşan o isim mahkeme çıkışındaki detaylar sosyal medya üzerinden gündeme geldi. Helal olsun, Eyvallahı yok yorumları gelirken Demet Özdemir'in tek başına davaya gitmesi ve Oğuzhan Koçun adeta korumalarla gidişi tepkilere neden oldu.

İHANET Mİ EVLİLİĞİ BİTİRDİ?

2022 yılında sürpriz çiftlerden olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç ikilisi 8 aylık evliliklerini bitirme kararı aldı. Ünlü çiftin ayrılık kararı magazin gündemine damgasını vurdu.

Çift, instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklama üzerine boşanma kararlarını sevenleriyle paylaştı.

demet özdemir oğuzhan koç boşandı

BÜYÜK AŞKTA KÖTÜ SON

Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin boşanma davasında gizlilik kararı alınırken dikkat çekmemek adına Adalar Adliyesi'ne gittiler. Duruşmaya gelen Özdemir sonrasında 45 dakika sonra Oğuzhan Koç adliyeye giriş yaptı. Ortaklaşa açılan davada taraflar birbirlerinden herhangi bir istekte bulunmadı.

Demet Özdemir avukatı Duygu Bostancı ve Oğzuhan Koç avukatı Ayşegül Mermer ile katılım sağladığı mahkemede çift karşılıklı olarak isteklerde bulunmadı.

Demet Özdemir ayrıldı

DEMET ÖZDEMİR'DEN AÇIKLAMA GELDİ

10 dakika süren davada ikili, adliyeden ayrı ayrı çıkış yaparken Koç, gereken açıklamaları yapmıştık hepinize teşekkür ederim ifadelerini kullandı. Mal paylaşımı konusunda sıkıntı yaşadıkları iddialar edilirken herhangi bir istek olmadığına vurgu yaptı.

Özdemir, arkadaşlar teşekkür ederim açıklama yapmayacağım, bu kadar gürültüye gerek yok ifadelerini kullandı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN