Demet Özdemir'den boşanma kararı sonrası sitem: Yarım bıraktı

Demet Özdemir'den boşanma kararı sonrası sitem: Yarım bıraktı

Oğuzhan Koç ile boşanma kararı alan Demet Özdemir'den duygulandıran bayram mesajı geldi. Kötü günler geçiren Özdemir, o paylaşımı ile sosyal medyanın gündemine düştü. Aldatıldığı iddia edilen Demet Özdemir bakın Twitter hesabından ne paylaştı?

8 aylık evliliğini bitirme kararı alan oyuncu Demet Özdemir, sosyal medya hesabından bayram paylaşımı yaptı. Zor günler geçirdiği bilinene Özdemir'in o paylaşımı çok sayıda yorum aldı. Ünlü oyuncu bayram kutlayanlara sitem etti. Bakın Demet Özdemir ne paylaştı?

ozdemir.jpg

DEMET ÖZDEMİR'DEN SİTEMKAR PAYLAŞIM

Geçen yıl Oğuzhan Koç ile görkemli bir düğünle evlenen Demet Özdemir, evliliğini bitirme kararı aldı. Karşılıklı boşanma kararı aldıklarını belirten Özdemir, ayrılık nedenini ise açıklamadı.

oguzhankoc.jpg

ALDATILDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİ

Kriz çıkan evliliklerini kurtaramayan çift evleri de ayırmıştı. İddialara göre; Oğuzhan Koç, Demet Özdemir'i aldatmıştı. İkili bu haberleri yalanlarken, Özdemir'den bayram mesajı geldi.

Demet Özdemir, Maraş'ta meydana gelen depremi hatırlatarak şu paylaşımı yaptı:

demet.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN