'Dexter: New Blood', Showtime tarihine adını yazdırdı

'Dexter: New Blood', Showtime tarihine adını yazdırdı

10 bölüm yayınlanan "Dexter: New Blood", haftada 8 milyondan fazla izleyici ortalaması tutturarak Showtime tarihinde en çok izlenen dizi oldu.

Michael C. Hall'ın başrolünde yer aldığı mini dizi "Dexter: New Blood", yayınlandığı Showtime kanalında izlenme rekoru kırdı. Ayrıca dizinin final bölümü, ilk kez ekranlarda yer aldığı saatte 3 milyon kişi tarafından izlenerek, 2013 yılında 3. sezon finaliyle önceki rekoru elinde bulunduran "Homeland"i geçti ve son 8 yılın en yüksek reytinge ulaşan Showtime dizi finali oldu.

Box Office Türkiye'nin aktardığına göre, "Dexter: New Blood", 2006-2013 yılları arasında yayınlanan Dexter'ın hikâyesini, kaldığı yerin 10 yıl sonrasından başlayarak devam ettirip bitirmeyi amaçlıyordu.

Kasım ayında bir hafta arayla "Dexter: New Blood" ve bir lise kız futbol takımının uçağının Kanada'nın el değmemiş ormanlarında yaşadığı kaza sonrası hayatta kalanların başlarından geçenleri anlatan "Yellowjackets"ı ekranlarına taşıyan Showtime, 2021'in dördüncü çeyreğinde en yüksek yeni kayıt hacmine ulaştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN