Dudak Şekliniz Kişiliğinizi Belirliyor! İşte Dudakların Karakteriniz Hakkında Söyledikleri

Dudak Şekliniz Kişiliğinizi Belirliyor! İşte Dudakların Karakteriniz Hakkında Söyledikleri

Sadece gözlerin değil; dudaklarınız da ruhunuza açılan bir pencere olabilir. Dudak okuma, altta yatan kişilik özelliklerini ortaya çıkarmak için dudak şeklini, boyutunu, dolgunluğunu ve aşk tanrısının yayının tanımını (üst dudağınızın ortasındaki o küçük düşüş) kullanır Dudaklarınızın şeklinin sizin hakkınızda neler söylediğini öğrenmek için okumaya devam edin.

Gözlerin ruhunun penceresi olduğunu söylerler ama görünüşe göre diğer yüz hatların da senin hakkında çok şey ortaya çıkarabilir. Lipsoloji, dudaklarınızın şekli ile kişilik özellikleriniz arasında doğrudan bir ilişki olduğunu iddia eden yeni bir bilimdir. Dünyanın ilk dudak uzmanı olan Jilly Eddy 30 yılı aşkın bir süredir dudak izlerini inceledikten sonra, birçok insanın aynı fikirde olduğu bu teoriyi ortaya koydu.

Şimdi, buna dayanarak, en yaygın dudak şekilleri ve sahiplerinin sahip olduğu kişilikler aşağıdadır.

dudak-sekli-1.jpg

1. KALP ŞEKLİNDEKİ DUDAKLAR

Kalp şeklinde dudaklara sahip insanlar, iradeli ve bağımsız olma eğilimindedir. Böyle dudaklara sahip kadınların ve hatta çoğu erkeğin çekici, esprili ve tutkulu olma olasılığı daha yüksektir. Kalp şeklindeki dudaklar yaratıcı, sanatsal ve enerjik bir kişilik ortaya çıkarır.

dudak-sekli-2.jpg

2. YUVARLAK DUDAKLAR

Yuvarlak dudaklar karizmatik ve maceracı bir çizgiyi gösterir. Bu dudaklara sahip kişiler genellikle kendinden emin ve risk alan kişilerdir. Bazen gözü pek olma noktasına gelecek kadar güçlü olabilirler ve özellikle kariyer seçimleri söz konusu olduğunda, sıçramadan önce bakmaları gerekir.

dudak-sekli-3.jpg

3. İNCE DUDAKLAR

Bu dudaklar genellikle sosyal olmayan bir kişiliğe ve kontrolü elinde tutmayı seven birine işaret eder. Başarılı olmak için yüksek bir dürtüye sahip oldukları bilinir ve oraya ulaşmak için acımasız olabilirler. Nadiren ortaya koydukları yumuşak bir yanları vardır ve insanların içeri girmesine izin vermeye kapalı olma eğiliminde olabilirler.

dudak-sekli-4.jpg

4. GOLDILOCKS DUDAKLAR

Bu dudaklar ne çok ince ne de çok kalın; çok belirgin bir Cupid'in yayı da yok. Bu dudaklara sahip insanlar genellikle oldukça iddiasız ve sağduyuludur. Mantıklı ve rasyonel olma, diğer insanların duygularını dikkate alma ve iyi yaşam ortakları olma eğilimindedirler. Öyleyse, BAE'nin Goldilocks dudakları varsa iyi haber olarak kabul edin, onlar sadece bir kaleci olabilir.

dudak-sekli-5.jpg

5. GENİŞ DUDAKLAR

Geniş dudaklı insanlar genellikle arkadaş canlısı, dışa dönük ve kurallara uymayan kişilerdir. İyi liderler olurlar ve mükemmellik tarafından yönlendirilirler. Bu tür insanlar dışa dönük bir yapıya sahiptir ve arkadaş edinmede iyidir. Ayrıca liderlik potansiyeline sahiptirler ve mükemmel olmaya yönlendirilirler.

dudak-sekli-6.jpg

6. DOLGUN MERKEZLİ DUDAKLAR

Bu dudaklar merkezde özellikle üst dudakta daha kalın ve dolgundur. Bu tür insanlar doğal sanatçılardır ve ilgi odağı olmaktan zevk alırlar. Ayrıca çok dramatik olabilirler ve ilişkileri. Özellikle SO'ları tarafından şımartılmayı severler.

dudak-sekli-7.jpg

7. DOLGUN DUDAKLAR

Hem üstte hem de altta eşit ve doğal olarak dolgun olan bu dudak şekli, güçlü ebeveynlik içgüdülerine sahip empatik bir birey olduğunuzu gösterir. Bu dudak şekline sahip insanlar (Angelina Jolie'yi düşünün), değer verdikleri kişileri korumak ve korumak için doğuştan gelen bir istek taşırlar. Yakın bir arkadaş çevresi oluşturmayı severler ve her şeyden önce ilişkilere değer verirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN