Dünyanın En Güzel 10 Kraliyet Kadını! Sizce En Güzeli Hangisi?

Dünyanın En Güzel 10 Kraliyet Kadını! Sizce En Güzeli Hangisi?

Kraliçe sadece devleti yönetme ayrıcalığına sahip olan kadın değildir; aynı zamanda diğer şeylerin yanı sıra bir trend belirleyici ve rol modeldir. Ancak kraliyet sadece krallar ve kraliçelerden ibaret de değildir. Aynı zamanda prensler ve prensesler kraliyet ailelerinin diğer üyeleridir. İşte dünyanın en güzel prenses ve kraliçeleri...

1. PRENSES MADELEINE , İSVEÇ

Prenses Madeleine Theresa Amelia Josefina, İsveç Kralı Carl XVI Gustaf ve Kraliçe Silvia'nın ikinci kızıdır. Ata binmeyi ve seyahat etmeyi kesinlikle seviyor. Hatta ikisini aynı anda yapmaktan büyük zevk alıyor.

1.jpg

2. NİKOLAİ'NİN TORUNU NİCOLETTA ROMANOF

Nicoletta Consolo Romanoff, Rus İmparatoru I. Nicholas'ın soyundan geliyor. Ancak tüm bu nesillerden sonra, Rus kökleri hakkında çok endişeli değil.

2.jpg

3. PRENSES KEISHA OMILANA, NİJERYA

Keisha Omilana bir prenses olmasına rağmen, onu model olmaktan alıkoymadı. Çeşitli reklamlarda sürekli olarak podyumlarda ve yıldızlarda görünüyor. Bu arada, Keisha bir Pantene reklamında görünen ilk Afrikalı-Amerikalı kadındı.

3.jpg

4. PRENSES SOFIA, İSVEÇ

Kraliyet majesteleri Prenses Sofia, Prens Carl Philip'in eşidir. 34 yaşında başarılı bir modelleme kariyeri kurmayı, kendi yoga merkezini açmayı, bir spor giyim serisi yaratmayı ve bir çocuk yardım fonu açmayı başardı.
4.jpg

5. PRENSES ELISABETH VON THURN UND TAXIS, ALMANYA

TNT lakaplı Prenses Elisabeth von Thurn und Taxis'in Vogue'da bir köşesi var ve ekstrem sporlardan hoşlanıyor. Tüm ailesinin karşı çıkmasına rağmen güzel prenses maceralara atılmayı sevdiğini itiraf ediyor.

5.jpg

6. ALESSANDRA DE OSMA, HENNOVER PRENSİ'NİN EŞİ

Prens Christian ve Alessandra de Osma, prensin Peru ziyareti sırasında tur rehberi olarak görev yaptığı 2005 yılında tanıştılar. Birkaç yıl sonra kader onları tekrar bir araya getirdi. 2011'de Christian ve Alessandra bir çift olarak çıktılar ve 2018'de ilişkilerini resmileştirdiler.

6.jpg

7. MONAKO PRENSESİNİN KIZICHARLOTTE CASIRAGHI

Charlotte Casiraghi sadece inanılmaz derecede güzel değil, aynı zamanda süper yetenekli. Binicilik sporları, moda ve şimdi de gazetecilik yapıyor. Üstelik hepsini bir arada yürütmeyi de beceriyor.

7.jpg

8 . PRENSES MARTHA LOUISE, NORVEÇ

Norveçli prenses Martha Louise, erkek kardeşi ve çocuklarından sonra tahtta dördüncü sırada. 2002 yılında eski kocası Ari Ben ile olan ilişkisini anlatan ilk kitabını yayınladı. Yani o çok önemli biri.

8.jpg

9. JETSUN PEMA, BUTAN KRELİÇESİ

Jetsun Pema, dünyanın en genç kraliçesi. Birçoğu ona Tibetli Kate Middleton diyor. Jetsun, tahtı devraldığında sadece 27 yaşındaydı. Butan'ın beşinci kralı olan kocası Jigme Khesar Namgyal Wangchuk'un bu güzelliğe çocukken parkta rastladığı ve bir süre sonra onunla evlenmeye söz verdiği rivayet edilir. Biraz ürkütücü ama bir o kadar da tatlı.

9.jpg

10. LETIZIA, İSPANYA KRALİÇESİ

Letizia Ortiz Rocasolano, Kral Philip VI ile evlendi ve İspanya Kraliçesi oldu. İlk kocası bir okul edebiyat öğretmeniydi ve ona gazeteciliğe başlaması için ilham verdi.

10.jpg

Peki sizce 10 kraliyet ailesi üyesi kadınlardan hangisi en güzeli?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN