Dünyayı sarsan iğrenç suçlama! Netflix’in efsane dizisinin başrol oyuncusu öyle bir iğrençlik yapmış ki…

Dünyayı sarsan iğrenç suçlama! Netflix’in efsane dizisinin başrol oyuncusu öyle bir iğrençlik yapmış ki…

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te 17 Eylül 2021'de yayınlanan ve Netflix'in tüm zamanların en popüler dizisi "Squid Game" dizisinin yıldız ismi hakkında ortaya atılan iddia herkesin tepkisini topladı.

ABD merkezli online dizi ve film platformu Netflix'te 17 Eylül 2021'de yayınlanan ve yayınladığı günlerde en çok izlene diziler arasında yer alan, tamamı büyük finansal borç içinde olan 456 oyuncunun katıldığı bir yarışma etrafında dönen Güney Koreli drama dizisi "Squid Game"in yıldız ismi tacizle suçlandı.

Hwang Dong-hyuk tarafından yazılıp yönetilen, başrollerinde Lee Jung-jae, Park Hae-soo, O Yeong-su, Wi Ha-joon, Jung Ho-yeon, Heo Sung-tae, Anupam Tripathi ve Kim Joo- ryoung gibi isimlerin yer aldığı Netflix'in tüm zamanların en popüler dizisi "Squid Game" dizisinin yıldız ismi O Yeong-su hakkında 'taciz' iddiası ortaya atıldı.

GÜNEY KORE'DE TARİHE GEÇMİŞTİ

"Squid Game"deki rolüyle, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında Altın Küre kazanan ilk Güney Koreli aktör olarak tarihe geçen O Yeong-su'nun bir kadını bir çok kez taciz ettiği iddia edildi.

Squid Game'in Yıldızına Cinsel Taciz Suçlaması

BİR KADINI BİRÇOK KEZ TACİZ ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Netflix'in reyting rekortmeni "Squid Game" dizisinde Oh Il-nam karakterini canlandıran oyuncu Oh Yeong-su, Güney Kore'de cinsel tacizle suçlandı. Netflix dizisi "Squid Game"de rol alan 78 yaşındaki O Yeong-su hakkında, bir kadını birçok kez taciz ettiği iddiasıyla soruşturma açıldı.

BBC'nin aktardığına göre, cinsel tacize maruz kaldığını iddia eden kadın ilk olarak geçen yıl aralık ayında polise şikayette bulundu. Ancak dava dosyasının, O Yeong-su aleyhine herhangi bir suçlama yapılmadan nisan ayında kapatıldığı öğrenildi.

Squid Game' star Oh Yeong-su indicted for sexual misconduct - UPI.com

İDDİALARI YALANLADI

Aradan geçen süre zarfında savcılığın kadının talebi üzerine soruşturmayı tekrar açtığı belirtildi. Güney Kore yerel basınında yer alan haberlere göre ise O Yeong-su, iddiaları yalanladı.

HÜKÜMET REKLAMI YAYINDAN KALDIRILDI

AFP'nin aktardığı yerel haberlere göre, Seul Kültür Bakanlığı suçlamanın ardından O Yeong-su yer aldığı bir hükümet reklamını yayından kaldırma kararı aldı.

Squid Game oyuncusu O Yeong-su, tacizle suçlanıyor - Lifebursa.com - Bursa ve Türkiye'den son dakika haberleri

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN