RTÜK Duy Beni Dizisinin Belası Oldu! Dayanamayan Dizi Bakın Ne Karar Aldı?

RTÜK Duy Beni Dizisinin Belası Oldu! Dayanamayan Dizi Bakın Ne Karar Aldı?

Star TV'de ilk bölümleriyle sosyal medyanın gündemine oturan Duy Beni dizisine dair şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Yayınlanan sahnelerden dolayı tepki alan dizinin final yapacağı belirtildi. Bakın herkesin merakla beklediği dizi için neden final kararı alındı?

Star TV'nin yaza damgasını vuran olay dizisi Duy Beni ile ilgili şok bir kararın alındığı iddia edildi. Önce iki öğrencinin üstündekileri çıkarıp iç çamaşırlarıyla bırakan ardından su ile ıslatıp kemer ile döven sahnelerin ardından bir öğrencinin şiddet sahnesi de oldukça tepki çekmişti. Yapım dizi için karar aldı. Final yağması beklenen Duy Beni dizinin bakın neden bu kararı almış?

duybenidizisi.jpg

DUY BENİ FİNALE Mİ GİDİYOR?

Yayınlandığı ilk bölümle sosyal medyanın gündemine oturan Duy Beni dizi sahneleri ile büyük yankı oluşturdu.

duybeniiccamisiri.jpg

Tepkilere neden olan iç çamaşırlı şiddet sahneleri sonrası RTÜK'te harekete geçmişti. Türkiye'nin gündemine oturan dizi için karar alındığı ortaya çıktı. Duy Beni dizisi final mi yapacak? İşte detaylar.

duybeniyenibolum.jpg

SAHNELERİ OLAY OLMUŞTU

Başrollerinde genç yıldızlar Rabia Soytürk ile Caner Topçu'nun oynadığı Duy Beni dizisi ilk bölümleriyle dikkatleri üzerine çekmişti. Şiddet sahneleri ile sosyal medyaya bomba gibi düşüne dizi Twitter'da TT olmuştu.

duybeninezaman.jpg

Diziye gelen tepkiler sonrası RTÜK'te harekete geçmişti. Yeni bölümü merakla beklenen dizi için şoke eden bir karar alındığı iddia edildi. Star TV'de her Perşembe günü izleyenleri ekrana kilitleyen diziye dair bomba bir haber ortaya atıldı.

duybenifinalmi.jpg

DUY BENİ DİZİSİNDEN FİNAL KARARI

Sahneleri nedeniyle tepki toplayan dizi için kanal ve yapımdan final kararı çıktığı iddia edildi. Henüz resmi bir açıklama gelmesede kulis bilgileri bu yönde. Dizinin neden final yapacağına dair 2 iddia ortaya atıldı. Duy Beni dizinin setinden gelen kulis bilgilerine göre; dizinin yeterince reyting almadığını ve gelecek cezayı öngören yapımcılar diziyi sonlandırma kararı aldı. Erken finalin kaçıncı bölümde yapılacağı şuan için bilinmiyor.

rabiasoyturk.jpg

DİZİ OYUNCULARI MERAK KONUSU OLDU

Diziden sonra oyuncularda merak konusu oldu. Başrollerinde oynayan Rabia Soytürk son dönemlerde en merak edilen isimler arasında yer alırken, partneri Caner Topçu'da genç kızların yakın kadrajına girdi. Rabia Soytürk'ün daha önce Haluk Bilginer'in başrollerinde oynadığı hit dizilerden Şahsiyet'te oynadığı ortaya çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN