Ebru Polat'ın elbisesi sosyal medyayı salladı

Ebru Polat'ın elbisesi sosyal medyayı salladı

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü fenomen Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Verdiği cesur pozlarla sık sık eleştirilerin hedefinde olan Polat, son pozuyla ağızları açık bıraktı. Mini elbisesi ile cesur pozlar veren Ebru Polat, herkesi şoke etti. Öyle bir frikik verdi ki... İşte Ebru Polat'ın gündem olan paylaşımı...

Şarkıcı Ebru Polat özel hayatıyla gündemden düşmek bilmiyor. Sosyal medya hesaplarından sık sık paylaşımlarda bulunan fenomen isim mini elbisesi ile verdiği pozla ağızları açık bıraktı. Cesur poz vermekten kaçınmayan Polat, bu sefer sınırı çok aştı. Öyle bir frikik verdi ki görenler küçük dilini yuttu. Bakın Ebru Polat nasıl bir poz vermiş?

SON PAYLAŞIMIYLA AĞIZLARI AÇIK BIRAKTI

Çıkardığı şarkılarla ve özel hayatıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Cesur pozlar vermekten kaçınmayan Polat, son paylaşımıyla gündeme bomba gibi düştü. Görenler küçük dilini yuttu!

b89-001.jpg

ÖYLE BİR FRİKİK VERDİ Kİ...

Instagram hesabından sık sık gönderiler paylaşan şarkıcı Ebru Polat, yemek yerken yediği pozlarını paylaştı. Polat'ın giydiği mini elbisesi ise ağızları açık bıraktı. Öyle bir frikik verdi ki görenler şaşıp kaldı.

b5666.jpg

Şarkıcı Ebru Polat'ın paylaşımına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken kimi takipçiler "Maşallah sana", "Yaktın bizi Ebru" gibi yorumlarda bulundu.

EBRU POLAT KİMDİR?

Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Ebru Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi.

2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı.

İlk albümü 2007 çıkışlı Çetin Ceviz'dir. Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı.

kmgfgf-2022-12-11t222516-614.jpg

Türkiye’ye döndükten sonra 2008 yılında ikinci EP albümü olan "Çok Geç"’i piyasaya sürdü. Albümün ismiyle aynı olan "Çok Geç" şarkısının sözü ve müziği Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkı dışında Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" şarkısını da tekrar yorumladı. 2009 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı. Albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı.

2011'de "Dinle 2011" albümünü yayımladı. Albümde Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısına yorumladı. Ayrıca albümde "Mutlu Ol Yeter" ve "Artık Sevmeyeceğim" şarkılarının cover'larına yer verdi. Sonrasında aynı yıl içerisinde "Olanlar Oldu" single'ını sundu. 2012'de "Kaçın Kurasıyım" EP'sini yayımladı. Sözlerini Aysel Gürel'in müziğini Mehmet Erbil Savaş'ın yaptığı "Hani Dünya Tatlısı" şarkısını tekrar yorumladı.


2013 yılında ise "Günaha Davet" ve "Hediyem Olsun" single'larını piyasaya sürdü. 2015'te ise "Çilli Bom" şarkısını tekrar yorumlayan Ebru Polat, 7 Nisan'da 9 şarkının yer aldığı "9 Hit" albümünü yayımladı. Albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Onur, Alper Narman, Murat Güneş, Gökhan Tümkaya, Hüseyin Cebişci ve Efe Demiryoğuran gibi isimlerin şarkıları yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN