Ece Erken'in yası bitti! Mahmutyazıcıoğlu soyadını silen Erken'den yeni atak: Napayım üzülüp 20 yıl mı bekleyeyim?

Ece Erken'in yası bitti! Mahmutyazıcıoğlu soyadını silen Erken'den  yeni atak: Napayım üzülüp 20 yıl mı bekleyeyim?

Geçtiğimiz aylarda silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden sunucu Ece Erken'in İş İnsanı eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, cinayetinde Ece Erken çileden çıktı. Sosyal medya hesabından eşinin soyadını kaldıran Erken'den yeni hamle geldi.

27 Ocak 2022 tarihinde Bakırköy'de bir restaurant'da silahlı saldırıya uğrayıp hayatını kaybeden İş İnsanı Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ölümünden sonra sular durulmadı. Eşi Ece Erken eşinin ailesi tarafından gelen baskılardan dolayı sosyal medyada Mahmutyazıcıoğlu soyadını kaldırarak dikkatleri üzerine çekti. Erken'in bu hamlesinden sonra yine herkesi şoke eden bir paylaşım geldi. İşte sunucu Ece Erken'den dikkat çeken paylaşım.

ece-erken.jpg

ZOR GÜNLERİ GERİDE BIRAKAN ECE ERKEN'DEN YENİ HAMLE

Eşinin kaybından dolayı zor günler yaşayan Ece Erken, kendini toparlamaya başladı. Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun öldürülmesinden sonra miras tartışmasının ortaya çıkmasıyla reddi miras yaparak tartışmalara son veren Erken eşinin soyadını da Instagram hesabından kaldırdı. Akıllara Erken eşini unuttu mu? soruları gelirken Erken'den yeni atak daha geldi.

mahmut.jpg

Sosyal medya hesabından yeni paylaşım yapan Erken'in bu paylaşımı kafaları karıştırdı. Reddi miras yapıp, eşinin soyadını hesabından kaldıran Ece Erken, cinayete kurban giden eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile ilgili bir pozunu yayınladı. Erken'in bu paylaşımına binlerce yorum gelirken, Şafak Mahmutyazıcıoğlu'un eski eşi Benan Kocadereli ile ilgili gelen bir yorum ise Erken'i adeta çileden çıktı. İşte Erken'i çileden çıkaran o yorum.

yazici.jpg

ESKİ EŞ YORUMU ERKEN'İ ÇİLEDEN ÇIKARDI: NAPAYIM ÜZÜLEYİM Mİ?

Eşinin ölümünden sonra hayatta tutunmaya çalışan Ece Erken silahlı saldırı sonucu öldürülen kocasıyla bir anını sosyal medya hesabından paylaştı. Erken, paylaşımın altına "Bizimkisi bir aşk hikâyesi" yazdı. Erken'in bu paylaşımına çok sayıda yorum ve beğeni geldi. Erken'in bir takipçisi ise eşinin eski eşi hakkında bir yorum yapınca Erken'de ipler koptu.

"ZAVALLISINIZ.."

Takipçisinin fotoğrafa yaptığı, "Ay Allah'ım yeter artık ilk eşi ne yapsın 15 yıllık bir evliliği var" yorumuna karşılık Erken deliye döndü. Yoruma sinirlenen Ece Erken, takipçisinin eski eş yoruma karşılık, "Ne yapayım üzülmeyeyim mi 15-20 yıl geçmedi diye? Veya sevgili yapayım bir sürü, üzülmeyeyim nasıl arzu ederdiniz? İnanın o kadar boş o kadar zavallı geliyorsunuz ki gerçekler ortadayken." diye cevap verdi. Erken'in bu açıklaması ise gündem bomba gibi düştü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN