Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den bebek müjdesi

Eda Ece ve Buğrahan Tuncer'den bebek müjdesi

Ünlü oyuncu Eda Ece ve haziran ayında nikah masasına oturduğu basketbolcu Buğrahan Tuncer, ilk bebeklerinin sevincini yaşıyor. Çocuk sahibi olmak için kariyerine ara veren Ece'nin, bir aylık hamile olduğu öğrenildi.

Altı sezon boyunca reyting rekorları kıran "Yasak Elma" dizisinde hayat verdiği "Yıldız" karakteriyle geniş kitlelere ulaşan oyuncu Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran’da evlenmişti. Yaz boyunca tatilde olan çiftten güzel bir haber geldi.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; Eda Ece şimdilerde bir aylık hamile. Genç çiftin bebek bekledikleri için çok mutlu olduğu öğrenildi.

Ünlü oyuncu geçen aylarda başrolünü oynadığı fenomen dizi Yasak Elma'nın bir sezon daha uzatılmasını istememiş, evlenip bebek sahibi olmak için oyunculuğa ara verme kararı almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN