Eda Ece'nin düğün davetiyesi olay oldu! O detay ağızları açık bıraktı: Meğer herkesten gizliyormuş

Eda Ece'nin düğün davetiyesi olay oldu! O detay ağızları açık bıraktı: Meğer herkesten gizliyormuş

Ünlü oyuncu Eda Ece, sevgilisi Buğrahan Tuncer ile dört yıldır süren ilişkilerini 21 Haziran'da nikahla taçlandırmaya karar verdi. Düğün hazırlıkları devam ederken, çiftin düğün davetiyesinde yer alan detaylar şaşırtıcı bir gerçeği ortaya çıkardı. Eda Ece'nin herkesten gizlediği bir sır gün yüzüne çıktı. İşte o sırrı...

Eda Ece, uzun süredir birlikte olduğu Buğrahan Tuncer ile 21 Haziran tarihinde düğün yaparak evlilik yolunda ilerleyecek. Ünlü oyuncunun düğün davetiyesindeki bir detay ise büyük bir sürpriz yarattı. Davetiyede yer alan gizli gerçek ortaya çıktı ve herkesi şaşırttı.

Dört yıldır birlikte olan Eda Ece ve Anadolu Efes basketbolcusu Buğrahan Tuncer, evliliklerini taçlandırmak için muhteşem bir düğün töreni düzenlemeye hazırlanıyor. Ancak düğün davetiyesinde yer alan bir detay, ünlü oyuncunun herkesten gizlediği gerçeği ortaya çıkardı.

MEĞER O SIRRI...

davetiye

Ünlü oyuncu Eda Ece'nin düğün davetiyesindeki detay, herkesi şaşkına çevirdi. Güzel oyuncunun soyadının aslında "Uzunalioğlu" olduğu ortaya çıktı, bu da büyük bir sürpriz oldu. Eda Ece'nin, uzun süredir gizli tuttuğu gerçek böylelikle açığa çıkmış oldu.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN