Ekranlara geri dönmesi beklenen Kurtlar Vadisi'nden kahreden haber! Efsane oyuncu hayatını kaybetti!

Ekranlara geri dönmesi beklenen Kurtlar Vadisi'nden kahreden haber! Efsane oyuncu hayatını kaybetti!

Kısa süre içerisinde ekranlara geri dönmesi beklenen Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından 'Kurtlar Vadisi'nden kahreden haber geldi. Dizide canlandırdığı karakterle efsaneleşen ünlü oyuncu hayatını kaybetti.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan 'Kurtlar Vadisi' dizisinde canlandırdığı 'Polat Alemdar' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Necati Şaşmaz, geçtiğimiz aylarda TRT'de katıldığı canlı yayında Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlamış ve efsane dizi 'Kurtlar Vadisi'nin hayranlarına müjdeli haberi vererek dizinin yeniden yayınlanacağını duyurmuştu. Şaşmaz'ın açıklamaları dizinin hayranlarını heyecanlandırırken dizide canlandırdığı karakterle efsaneleşen ünlü oyuncudan gelen ölüm haberi herkesi üzüntüye boğdu.

Geçtiğimiz aylarda TRT Müzik'te ünlü sanatçı Mazhar Alanson'un sorularını yanıtlayan Necati Şaşmaz, yayınlandığı döneme damga vurarak reyting rekorlarını alt üst eden dizinin ocak ayında ekranlara geri döneceğini açıklayarak müjdeli haberi duyurmuştu.

Usta oyuncu, "Kurtlar Vadisi'nde 397 bölüm oynadım, ömrümün 20 yılı Kurtlar Vadisi ile geçti. Kıymetli ancak bir o kadar da yorucu bir işti, bu sebeple bir ara verelim diye düşündük. Dizi tekrar istenmeye başladı, nasipse olacak. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için" demişti.

KAHREDEN HABER ÜZÜNTÜYE BOĞDU

Şaşmaz'ın bu açıklamaları dizinin hayranlarında büyük bir heyecan yaratırken dizide canlandırdığı karakterle efsaneleşen usta oyuncudan gelen ölüm haberi herkesi üzüntüye boğdu.

Yayınlandığı döneme damga vuran efsane dizide ünlü oyuncu Yüksel Arıcı'nın canlandırdığı 'Pala' karakterinin adamı olan 'Bedir' rolüyle hafızalara kazınan Levent Güner, kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner hayatını kaybetti

Oyunculuğun yanı sıra şarkıcılık yapan 59 yaşındaki ünlü sanatçı, Kurtlar Vadisi dizisinde 2 sezon rol almıştı.

Dizide Pala ile birlikte İstanbul'a gelen Levent Güner, Hüsrev Ağa'nın yanına yerleşmişti. Güner, dizide 'Pala' karakterinin emriyle bizzat Aslan Akbey'i öldürmüştü.

Kurtlar Vadisi'nin Bedir'i Levent Güner hayatını kaybetti! Pala'nın emriyle Aslan Akbey'i öldürmüştü

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN