Esra Erol'dan eşi hakkında çarpıcı itiraf! Kimse bu yanıtı beklemiyordu: Karşılaşmamız...

Esra Erol'dan eşi hakkında çarpıcı itiraf! Kimse bu yanıtı beklemiyordu: Karşılaşmamız...

Esra Erol, katıldığı bir programda özel hayatında dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. NTV ekranlarında yayınlanan Empati programında samimi cevaplar veren Erol, eşi Ali Özbir'e dair ilk kez bir itirafta bulundu. Erol'un bu açıklaması sosyal medyada gündem oldu.

ATV'de Esra Erol'da programını sunan Esra Erol, programları kadar özel hayatıyla merak edilen ünlüler arasında. 2 çocuğu ve eşi Ali Özbir'le beraber mutlu bir aile tablosu çizen Esra Erol, özel hayatını kameralar arkasında yaşamaktan yana. Özel hayatına dair pek konuşmayan Esra Erol, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programında ilk kez eşi hakkında bir itirafta bulundu.

esraerolaliozbir.jpg

Esra Erol kendi hayatında dair samimi itiraflarda bulundu. Ali Özbir'le 2010 yılında evlenen Erol'un 2 tane çocuğu var. Sürekli tekrardan hamile haberleri ile gündeme gelen Erol, geçen aylarda çocuğunu kaybettiğini canlı yayında açıklamıştı. Türkiye'nin en sevdiği isimler arasında yer alan Esra Erol, Empati programında eşi Ali Özbir'e nasıl aşık olduğunu açıkladı.

esra-erolkimdir.jpg

ESRA EROL'DAN EŞİ HAKKINDA ÇARPICI İTİRAFLAR

Uzun yıllardır ATV ekranlarında gündüz kuşağı programı sunan Esra Erol bu kez başka bir programın konuğu oldu. Başka programlarda görmeye alışık olmadığımı Erol, özel hayatına dair çarpıcı itiraflar da da bulundu. Ahmet Mümtaz Taylan'ın "Sen nasıl aşık oldun?" sorusuna Esra Erol'dan ilginç bir yanıt geldi.

esraerolda.jpg

ESRA EROL: SAVAŞÇIMI BULDUM

Erol eşine ilk bakışta aşık olduğunu belirterek, "İyi bir insan olduğu için aşık oldum, erdemli ve vicdanlı olduğu için aşık oldum; boyu posu kim olduğu değildi önemli olan... İyi bir insandı karşımdaki, çünkü ben iyi insanları severim." ifadelerini kullandı.

"Bence bu dünyadaki diğer savaşçımı buldum" diyen Esra Erol," Bence karşılaşmamız ve bir araya gelmemiz tesadüftü. İlk görüşte çok beğendim" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN