Evde Saç Boyamak Bu Yöntem Sayesinde Çok Kolay! İşte Evde Saç Boyama İpuçları

Evde Saç Boyamak Bu Yöntem Sayesinde Çok Kolay! İşte Evde Saç Boyama İpuçları

Evinizde kolayca saçlarınızı nasıl boyayabileceğinizi merak ediyormusunuz? O zaman sizin için seçtiğimiz yöntemleri ile pratik bir şekilde saçınızı boyayabilirsiniz. Evde saç boyama gibi işlemlere bazıları zor diyebilir fakat bunları aldırış etmeyin bir kaç küçük yöntemle pratik bir şekilde kendi saçlarınızı boyayabilirsiniz.

Pratik olarak evinizde saçınızı nasıl boyarsınız? saç açma veya saç boyama gibi işlemleri kolayca nasıl yaparsınız? Eğer evde saçını boyamaktan çekiniyorsanız ve etrafınızda bu işlemin zor olduğunu söyleyenler varsa sakın korkmayın. Sizlere vereceğimiz bir kaç yöntem sayesinde hızlı ve kolay bir şekilde saçınızı boyayabileceksiniz. Nasıl mı? İşte böyle...

Başlangıç olarak saç açıcı ürünü saçların dip bölümünden 1 parmak kalınlığı kadar boşluk bırakarak uygulamaya başlayın. Fakat saçlarınız önceden açma uygulaması gerçekleştirmişse bu işlem saçarınıza zarar verecektir. Buna istinaden bu işlemi uygularken uzmandan yardım alarak yapabilirsiniz. Eğer kendiniz yapmak istiyorsanız her adımı kontrol ederek saçlarınızın hasar almasını önleyebilirsiniz.

haber-ici-2.jpg

SAÇ BOYAMA TEKNİKLERİ

Uygulama aşamasına geldiğimizde saçlarınızı ortadan ikiye ayırmanız ve taramanız gerekiyor.
Bir boyama fırçası ile saçınızın diplerinden başlayarak uç kısımlara doğru boyama işlemini gerçekleştirin.

Ön kısımları boyama aşamasında ise saçınızı sağdan sola veya soldan sağa doğru olacak şekilde birbiri üzerine yatırarak bekleteceksiniz. bu yöntem saçlarınızın her iki tarafınıda boyanmasına sebep olur.

haber-ici-001.jpg

SAÇ BOYAMANIN PÜF NOKTALARI

Saçınızı boyarken alın bölgenizde veya kulaklarınızda saç boyası lekeleri görmekten hoşlanmıyorsanız söylediğim kısımlara vazelin ya da yağlı bir krem sürerek bunu engelleyebilirsiniz.

Saçınızı evde boyarken en bilinen tekniklerden birisi olan, boyama işlemi bittikten sonra bir tarak yardımıyla tekrar tarayın ve bu sayede boyanın bütün saç tellerine eşit olacak şekilde dağılmasını sağlayabilirsiniz.

Hepsini yaptıktan sonra saçlarınızı toplayın ve kullandığınız ürünün talimat kısmında belirtilen süre kadar beklemeye geçin ve ardından saçınızı yıkayarak durulayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN